Holland Farming, portofoliu pentru agricultură performantă Agricultura
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 712 Vizualizări

Holland Farming, portofoliu pentru agricultură performantă

1A holland farmingPe lista participanţilor la evenimentul organizat de compania Dafcochim miercuri, 8 iunie, în satul Seuca din comuna Găneşti, s-a aflat şi o echipă care a reprezentat Holland Farming, firmă mixtă, româno-olandeză, prezentă în România din anul 1997, furnizor important pentru majoritatea fermierilor interesaţi să obţină producţii calitative şi cantitative. Detalii despre aceste produse am aflat de la Anca Natalia Sala, director de vânzări, Holland Farming.

Reporter: Sub ce auspicii participaţi la evenimentul Dafcochim de la Seuca?

Anca Natalia Sala, director de vânzări Holland Farming: Firma noastră are un istoric de peste 17 ani în România, cel mai cunoscut produs fiind Cropmax, numărul unu în categoria de biostimulatori de creştere, produs pe bază de micro-elemente şi aminoacizi esenţiali. Pe lângă Cropmax, în portofoliu avem şi produsele ICL, pentru care suntem unici importatori şi distribuitori în România, gama Atlantica Agricola şi nu în ultimul rând o să avem şi o serie de produse din Spania pentru cultivatorii de legume.

Rep.: Care e recomandarea dumneavoastră pentru culturile de grâu, pomi fructiferi şi viţa de vie?

A.N.S.: În momentul de faţă, în ceea ce priveşte tratamentele care ar fi de aplicat la cultura de grâu, recomandarea noastră este Agroleaf 31-11-11 plus biostimulatori în doză de 3 kilograme la hectar, aplicat cu tratamentul fungicid pe care îl fac fermierii în această perioadă. La pomii fructiferi, avem Agroleaf cu calciu, cu potasiu şi pentru viţa de vie avem o gamă Agroleaf, în special cu calciu, cu potasiu, dar şi Agroleaf total, 20-20-20.

1B holland farming

Rep.: Care sunt principalele produse din portofoliul dumneavoastră?

A.N.S.: În ceea ce priveşte problemele legate de absorbţia de la nivelul sistemului foliar al plantelor, avem produsul Tron-pH care este considerat adjuvant, pe lângă faptul că face o dispersie uniformă şi foarte fină a particulelor de soluţie, este de recomandat a se aplica primul în tancul în care facem amestecul de produse. În momentul în care s-a introdus apa, introducem şi Tron-pH şi pe urmă restul produselor, insecticide, fungicide sau erbicide. Tron-pH este un regulator al PH-ului, ştim că produsele au un maxim de acţiune în privinţa protecţiei culturilor la un anumit PH. În momentul în care acest PH este prea ridicat numărul de zile de protecţie a culturii scade dacă ne referim la insecticide, iar dacă este vorba despre fungicide s-ar putea să nu aibă acoperirea de care este nevoie. Tron-pH, pe lângă faptul că are ca efect coborârea PH-ului soluţiei şi asigură dispersia uniformă la nivelul plantei şi introducerea substanţelor nutritive. Un alt produs este Razormin, care a prins în ultimii ani în România la culturile de legume, la plantele ornamentale

Rep.: În Transilvania ce vindeţi cel mai bine?

A.N.S.: Cropmax, gama Osmocote, care sunt destinate producătorilor de flori. Avem şi îngrăşăminte granulate cu eliberare controlată, care se pun în amestecul de turbă pentru producătorii de flori, gama de produse Landscaper Pro pentru amenajări peisagistice însemnând parcuri, grădini personale, gazon.

Rep.: De ce consideraţi importantă Transilvania după 17 ani de prezenţă în România? E Transilvania astăzi o ţintă pentru compania dumneavoastră?

A.N.S.: Sunt multe produse pe piaţă, multe firme care intră cu biostimulatori, cu îngrăşăminte foliare, avem produse care sunt testate, ani de experienţă, specialişti în domeniu. Putem să punem la dispoziţia clienţilor analize personalizate pentru fiecare cultură, într-un laborator de pedologie din Bucureşti şi în urma analizelor pe care le putem face la sol şi la plante putem merge pe o reţetă personalizată, în funcţie de cultura fiecăruia. Centrul ţării este o zonă cu potenţial. Oamenii sunt deschişi la produse performante pentru că doresc o agricultură performantă, doresc să obţină rezultate foarte bune şi utilizează cu încredere produsele noastre. Cu Dafcochim am început colaborarea acum doi ani şi suntem mulţumiţi de colaborare. Concluzionând, portofoliul pentru Transilvania poate fi împărţit în patru mai categorii, respectiv cultură mare, legumicultură, pomi fructiferi şi gama Landscaper – produse ornamentale.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE