Share

Home / Politic / Analiza post alegeri, făcută de UNPR Mureş

Analiza post alegeri, făcută de UNPR Mureş

111Preşedintele Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) Mureş, dr. Claudiu Puiac, s-a declarat nemulţumit de rezultatele alegerilor locale din 5 iunie şi a transmis progresiştilor din judeţul Mureş mesajul potrivit căruia „s-a pierdut o luptă, nu şi războiul.”

„Nu am reuşit să găsim calea spre alegători”

Într-o postare făcută duminică, 12 iunie, pe pagina sa de Facebook, dr. Claudiu Puiac a afirmat că „UNPR Mureş a obţinut rezultate nemulţumitoare, atât în competiţia pentru primării, cât şi în aceea pentru consiliile locale şi cel judeţean” şi a menţionat că rezultatele alegerilor vor constitui subiectul unei proxime şedinţe a Biroului Politic Permanent al UNPR Mureş. „Vă rog să-mi permiteţi să remarc performanţa prietenului Emil Mocan, de la Cheţani. Cu aproape 50% din voturi, Emil a câştigat detaşat primăria, performanţă cu atât mai remarcabilă cu cât a schimbat un primar în funcţie. Meritoriu s-au comportat Cornel Moldovan – Valea Largă şi Mircea Horvat – Viişoara. Cam puţin, pentru angajamentele şi speranţele noastre! N-am să arunc vina nici pe metodele incorecte ale adversarilor, nici pe apatia electoratului. Cred că noi, membrii UNPR Mureş, nu am reuşit pur şi simplu să găsim calea spre alegători, să mobilizăm electoratul şi să obţinem rezultatele aşteptate. Cât despre apatia electoratului, îmi pare cel puţin curios cum unii o invocă, când noi, politicienii, suntem cei de la care te-ai aştepta să-i scoată pe cetăţeni din resemnare. Dacă nu am reuşit – şi nu am reuşit! – de vină suntem noi, nu cetăţenii”, a precizat liderul progresiştilor mureşeni.

„Progresiştii mureşeni sunt dezamăgiţi, dar nu dezarmează”

De asemenea, preşedintele UNPR Mureş a transmis mulţumiri tuturor membrilor şi simpatizanţilor pentru efortul depus în campania electorală şi a anunţat că pregătirile pentru alegerile parlamentare din acest an vor demara după analiza alegerilor locale. „Vreau să spun un cuvânt şi despre ceea ce ne propunem să facem. După analiza rezultatelor şi măsurile corespunzătoare vom purcede la pregătirea alegerilor parlamentare. Trebuie să ştiţi că progresiştii mureşeni sunt dezamăgiţi, dar nu dezarmează. Când recunoşti, vina e pe jumătate iertată – se spune – dar aceasta nu este valabil în politică! Trebuie să ne recunoaştem vina şi să găsim, urgent, remediile pentru situaţia dificilă în care ne aflăm. În final, chiar dacă rezultatele sunt nemulţumitoare, trebuie să apreciez efortul tuturor colegilor, simpatizanţilor şi să mulţumesc celor care ne-au votat”, a punctat dr. Claudiu Puiac.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Galerie Foto: Zi de aleasă sărbătoare pentru creștinii ortodocși din Uila

Credincioșii ortodocși din localitatea Uila, comuna Batoș au trăit luni, 24 iunie, un moment de …

Share
Share