Share

Home / Business / Credite prelungite la Romcab

Credite prelungite la Romcab

222Acţionarii societăţii Romcab SA Târgu-Mureş au decis luni, 13 iunie, prelungirea pe o perioadă de maximum un an a duratei a două credite de la Banca Comercială Feroviară, de 1,3 milioane de euro, respectiv 670.000 de euro. „În scopul garantării obligaţiilor rezultate din finanţarea acordată de Banca Comercială Feroviară SA, conform contractului de credit identificat la articolul 4, se aprobă menţinerea/prelungirea de către societate a următoarelor garanţii, precum şi suplimentarea prin stabilirea unor noi garanţii, dacă va fi cazul: garanţie reală mobiliară fără deposedare asupra soldului creditor al conturilor/subconturilor deschise la bancă, fără valoare, depozit colateral în valoare de 200.000 ron constituit pe numele debitorului, garanţie reală mobiliară fără deposedare asupra stocului de materii prime, semifabricate, stoc de conductori electrici de înaltă tensiune – cabluri electrice de diverse tipuri”, se precizează în Hotărârea nr. 3 a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor, făcută publică pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST Live: Cosmetologia – o știință la granița dintre farmacie și frumusețe

Șefa Disciplinei Tehnologie Farmaceutică și Cosmetologie din cadrul Facultății de Farmacie a Universității de Medicină, …

Share
Share