Home / Slider / ” Prietenul meu necuvântător”, o lecție de viață pentru cei mici

” Prietenul meu necuvântător”, o lecție de viață pentru cei mici

 

Săptămâna aceasta s-a încheiat al IV-lea capitol din experiențele Proiectului Educațional ” Prietenul meu necuvântător” organizat de Grădinița cu Program Prelungit Arlechino din Tîrgu Mureș. Grădina Zoologică a oferit participanților cadrul ideal pentru desfășurarea concursului din acest an, colaborarea fiind strânsă, atmosfera nemaipomenită, o interacțiune reușită și un schimb fructuos de opinii și cunoștințe despre animalul preferat, între copii. Partenere de nădejde și adversare în această întrecere au fost Grădinița cu PP ” Paradisul copilăriei”, Grădinița cu PP nr 15, Grădinița cu PP nr 3 Reghin, și Grădinița cu PP “Arlecchino”. ”Profesioniștii ne-au sprijinit și ne-au îndrumat în periplul nostru în lumea animalelor, iar acum, la final de sezon, le mulțumim din suflet: Clinica veterinară R&R- dr Radu Ungureanu si echipa sa, Muzeul De Științele Naturii- șef secție Dana Botoș și Grădina Zoologică Tîrgu Mureș- Halmágyi Ildikó” a precizat Zenaida Mărginean, educatoare Grădinița Arlechino. Experiența a fost pentru copii o adevărată lecție de viață, care-i determină să fie mai blânzi , mai darnici, mai atenți cu ei înșiși și cu cei din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Locuri de muncă disponibile la o firmă mureșeană cu capital german. Numeroase beneficii pentru angajați.

Inginer ProiectantCerinţe:Studii superioare tehnice specificeCunoștințele de programare și experiență în industrie constituie avantajExperiență în proiectare …