Controale DSVSA la unităţile de alimentaţie publică din zonele turistice Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 349 Vizualizări

Controale DSVSA la unităţile de alimentaţie publică din zonele turistice

555Echipele mixte au început controale în staţiunea Sovata şi în alte zone frecventate de turişti, pentru verificarea respectării condiţiilor de igienă la prepararea şi servirea alimentelor, a anunţat directorul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Mureş, Vasile Liviu Oprea.
“Acţiunea se desfăşoară în baza unei circulare transmise de ANSVSA şi se va derula până în luna august în restaurante, pizzerii, hipermaketuri, laboratoare de cofetărie, catering, tabere şcolare, unităţi de alimentaţie publică. DSVSA Mureş a constituit echipe mixte de control formate din reprezentanţi ai controlului oficial Siguranţa Alimentelor, Biroul Antifraudă şi circumscripţiile teritoriale pentru siguranţa alimentelor. Se vor verifica unităţile din zonele turistice intens frecventate – Sovata, Sighişoara, Valea Mureşului -, dar vom fi prezenţi şi atunci când vor fi festivaluri şi mese organizate, unde se consumă cantităţi mari de alimente”, a declarat, pentru Agerpres, Vasile Liviu Oprea.
Potrivit şefului DSVSA Mureş, scopul acţiunii este protejarea sănătăţii consumatorilor, pe fondul creşterii numărului de turişti şi implicit a rulajului de marfă pentru unităţile din industria alimentară din zonele de agrement şi localităţile de interes turistic.

(Sursa: www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE