Home / Monden / Concertele Iris şi Moby Dick, amânate pentru luni

Concertele Iris şi Moby Dick, amânate pentru luni

Distribuie

irisOrganizatorii celei de-a doua ediţii a Festivalului Maris Fest 2016 Târgu-Mureş, Clubul Moto Legio Maris şi a Asociaţia Culturală „Cathedra Domini”, au decis duminică seara amânarea pentru luni a concertelor de închidere a festivalului, după ce o furtună violentă a inundat locul de desfăşurare a manifestării.
„Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile a trebuit să prelungim cu o zi Maris Fest. Deci luni seara, începând cu orele 19.00, la locul numit Şapte Plopi din zona Complexului de Agrement „Mureşul” vor concerta Cristi Minculescu şi Iris, precum şi formaţia ungară Moby Dick. De asemenea, a fost amânată şi reprezentaţia trupei Sirius, o formaţie care face un show cu flăcări. Din nefericire organizatorii festivalului nu au altă soluţie, nu riscă să pună în pericol viaţa nimănui. Apa a venit peste noi, suntem până la brâu în apă şi noroi, iar cei care se ocupă de partea tehnică, de sonorizare şi lumini nu doresc să rişte ca cineva să se electrocuteze sau să se producă vreun scurt circuit sau incendiu. Deci tot ce era programat duminică după ora 19.00 va avea loc luni, de la aceeaşi oră. Formaţiile au fost de acord şi vor rămâne până mâine seară”, a declarat, pentru Agerpres, Sanda Viţelar, purtător de cuvânt al Maris Fest 2016.
În plus, a fost amânat pentru luni seară şi Memorialul Colectiv – un recital de trompetă, urmat de unul chitară electrică solo.
„Acesta este modul prin care noi dorim să omagiem faptul că nişte oameni, din cauza unei birocraţii inutile şi a corupţiei şi-au pierdut viaţa, iar alţii au de suferit”, a arătat Sanda Viţelar.
(Sursa: www.agerpres.ro)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dorin Florea, întâlnire consultativă cu Horațiu Suciu? Ce a spus fostul primar

Distribuie Fostul primar al municipiului Târgu Mureș în perioada 2000-2020, Dorin Florea, a afirmat miercuri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.