Brio Sonores, concert caritabil la Palatul Culturii Social
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 490 Vizualizări

Brio Sonores, concert caritabil la Palatul Culturii

În contextul derulării unui proiect caritabil, Asociația „Mereu Împreună”, în parteneriat cu Asociația „Victimelor fără Vină”, organizează sâmbătă, 25 iunie, la ora 18.00, la Palatul Culturii din Târgu-Mureș, evenimentul „Mereu împreună redăm speranța”, care se va bucura de prezența extraordinară a câștigătorilor concursului „Românii au Talent”, ediția 2014, Brio Sonores. Potrivit organizatorilor, fondurile strânse în urma acestui concert vor fi donate unor copilași mai puțin norocoși.
„Prietenia și zâmbetul, ca dovezi de lumină, pe care organizatorii și invitații acestei seri doresc să o arate copiilor este cu atât mai puternică cu cât fondurile strânse vor fi donate pentru a le oferi sprijin prin Casa Familia. Întrucât, nimic nu poate fi mai sincer și mai curat decât surâsul unui copil, prezența dumneavoastră întărește încă o dată spiritul de solidaritate și reprezintă principalul suport al încrederii în reușită. Spectacolul artistic va avea loc pe data de 25 iunie, începând cu ora 18.00, la Palatul Culturii din Târgu-Mureș, iar biletele sunt puse în vânzare la Casieria Palatului Culturii”, au precizat organizatorii evenimentului.
„Venim la Târgu-Mureș doar cu gânduri bune”
Artiștii formației Brio Sonores au lansat o invitației târgumureșenilor de a fi prezenți la concertul de sâmbătă și de a contribui la crearea unui viitor pentru copiii nevoiași. „Brio Sonores mereu a fost receptiv la faptele bune. Ideea de a ajuta și a aduce zâmbete de bucurie pe fețele celor care nu prea au parte de momente de fericire ne face să ne simțim împliniți și fericiți că îndeplinim cu succes misiunea cu care ne-a trimis Dumnezeu pe acest pământ. Ne bucurăm nespus că prin muzica noastră putem să alinăm și să mângâiem sufletele celor care vor sa ne audă. Venim la Târgu-Mureș doar cu gânduri bune și cu convingerea că împreună vom reuși să facem o faptă bună. Așteptăm cu mare drag pe toți târgumureșenii, dar și pe cei din apropiere să savureze un concert live de muzică bună și, pe lângă toate acestea, să contribuie la crearea unui mic viitor pentru niște omuleți micuți”, au transmis artiștii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE