Home / Slider / Şocant! Bebeluş mort, găsit într-un tomberon de gunoi!

Şocant! Bebeluş mort, găsit într-un tomberon de gunoi!

Distribuie

222Dispeceratul de Poliţie Judeţeană Mureş a fost sesizat joi, 16 iunie, de către un localnic despre faptul că în timp ce căuta în containerele de gunoi din zona Bulevardului 1 Decembrie 1918 din Târgu-Mureş, în spatele blocului cu numărul 225 a găsit, într-un sac de gunoi, cadavrul unui nou-născut.

La locul indicat s-a deplasat o echipă operativă, care a efectuat cercetări. „Cadavrul nou-născutului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Târgu-Mureş unde a fost efectuată necropsia şi s-a stabilit că nou-născutul de sex feminin s-a născut viu, la termen, iar moartea a fost violentă şi s-a datorat asfixiei mecanice”, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, prim-procuror adjunct Valentina Gândilă.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş a întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de omor şi cercetările continuă în vederea identificării mamei nou-născutului. „Persoanele care au cunoştinţă despre împrejurările în care s-a comis fapta sau despre identitatea mamei nou-născutului, sunt rugate să apeleze la numărul unic de urgenţă 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată unitate de poliţie”, a subliniat prim-procuror adjunct Valentina Gândilă.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.