Home / Horoscop / Horoscop 23 iunie

Horoscop 23 iunie

Distribuie

 

Horoscop 2016 RAC – Relatia cu partenerul de cuplu promite sa fie mai stabila decat pan-acum si o sa va simtiti cat se poate de bine in concediu. O sa va mai redresati cu banii, poate si pentru ca mai lucrati in particular si e aproape un salariu in plus, oricum, e o lejeritate in planul asta financiar.

Horoscop 2016 LEU – Poate mai faceti niste modificari in locuinta si o sa cheltuiti niste bani, dar tocmai pentru asa ceva i-ati strans. Poate va asociati cu cineva ca sa lucrati sau ca sa desfasurati o activitate recreativa, un hobby, sa plecati la munca in alt oras, alta tara sau sa va distrati.

Horoscop 2016 FECIOARA – Poate-o sa scurtati distantele si sa locuiti impreuna cu omul drag, sa va mutati la casa voastra. Sunt niste oameni interesati de parteneriatul cu voi si o sa vedeti cum va-mpartiti timpul ca sa puteti lucra o ora, doua impreuna.

Horoscop 2016 BALANTA – E posibil sa va aprobe banca un imprumut si sa luati ce va trebuie pentru casa, familie, sa umpleti niste goluri. O s-aveti de unde sa castigati niste bani si sa faceti un capital, s-aveti de buzunar cand plecati in vacanta sau sa va puneti casa la punct. Sau masina.

Horoscop 2016 SCORPION – Un castig banesc, poate partenerul de cuplu ia mai multi bani in perioada asta si s-o duceti mai bine. Poate incepeti o viata noua, v-oti fi pus niste lucruri la punct, sa va rupeti de un trecut – posibil dureros si-ncet, incet o sa va treziti la viata.

Horoscop 2016 SAGETATOR – De sanatate ar fi bine sa va-ngrijiti mai mult, sa dati randament bun la slujba si sa fiti in forma si cand plecati in concediu. Buna comunicare cu tineretul si o sa petreceti un timp de calitate impreuna, sa lucrati sau sa faceti sport, sa va destindeti, poate-aveti preocupari comune.

Horoscop 2016 CAPRICORN – Va pot intra niste bani si sa va puteti misca, sa-i scoateti pe ai vostri la o prajitura, o cafea sau la film, la spectacol. O sa va cereti drepturile in instanta si va recapatati bani, bunuri, sa va definitivati statutul, sa se-ncheie un divort, un partaj, ca sa va recasatoriti.

Horoscop 2016 VARSATOR – O sa va puteti reface viata sentimentala sau cel putin sa incercati sa-i mai dati o sansa fiintei pe care o iubiti. Se poate sa fie mult de lucru la serviciu si sa dati zor ca sa nu trebuiasca sa va amanati concediul – mai ales daca ati facut vreo rezervare pe undeva.

Horoscop 2016 PESTI – Prietenii va cheama pe la diverse manifestari prin targ, evenimente mondene si o sa iesiti la socializare. Intalnire de afaceri ca sa vedeti daca reziliati sau prelungiti un contract sau poate aveti alta oferta de lucru, pana in septembrie or sa tot fie.

Horoscop 2016 BERBEC – Se poate sa va-ntalniti cu cineva care vrea sa faca parte din viata voastra si se pare ca-i impartasiti sentimentele. Ati putea da drumul unui nou proiect si cu sustinere din partea unor oameni o sa faceti lucruri de calitate si cel mai bine o sa se vada la toamna, atunci culegeti roadele.

Horoscop 2016 TAUR – Se contureaza o colaborare si o sa capatati un plus de experienta, pe care o veti valorifica si in continuare, sa castigati bani si prestigiu. Se pare c-o sa cheltuiti niste bani cu un prilej anume, o zi aniversara sau luati ceva de casa noua, dar or sa va mai intre bani cam toata luna care vine.

Horoscop 2016 GEMENI – E posibil sa va-ndragostiti de cineva care vrea sa formati un cuplu, dar acomodarea nu va fi deloc usoara, totul se va face treptat. E posibil sa primiti ok-ul pentru un job – poate chiar in strainatate sau partenerul de cuplu – viitor – e de pe alte meleaguri si-ncercati sa v-adunati la el, la voi. Sursa stirile protv

 

De asemenea, verificati

Horoscop 8 august

Distribuie  HOROSCOP 8 august BERBEC. Este posibil sa aveti dificultati pe plan sentimental si financiar. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.