Home / Administratie / VIDEO: Peter Ferenc, primul discurs în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Mureş

VIDEO: Peter Ferenc, primul discurs în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Mureş

Distribuie

222
Consilierii judeţeni l-au ales vineri, 24 iunie, în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mureş pe fostul primar al staţiunii Sovata, Peter Ferenc, cu 24 din cele 34 de voturi exprimate.

„Este o onoare să fim reprezentanţii cetăţenilor”

În discursul susţinut imediat după anunţarea rezultatului, proaspătul preşedinte al Consiliului Judeţean Mureş a transmis mulţumiri contracandidatei sale, consilierul judeţean liberal Mara Togănel pentru cele 10 voturi obţinute, şi a totodată a mulţumit şi consilierilor social-democraţi, în număr de 10, care i-au acordat votul. „Îi mulţumesc Marei Togănel care a fost contracandidata mea şi doresc să o asigur că şi în continuare voi avea acelaşi respect faţă de ea ca şi până acum şi o asigur de buna colaborare şi în viitor. Stimaţi colegi consilieri, cred că în primul rând trebuie să mulţumim alegătorilor că suntem prezenţi momentan aici şi doresc să felicit reprezentanţii artidelor politice şi toţi consilierii care au reuşit să primească astăzi mandat în Consiliul Judeţean. Cred că este o onoare pentru noi să fim reprezentanţii cetăţenilor acestui judeţ, cred că este o zi deosebită că am putut să depunem jurământul ca într-adevăr să îi reprezenteăm pe cetăţeni cu onoare şi demnitate. Bineînţeles că în continuare vom avea foarte mult de lucru şi cred, sunt convins, că cei 16 ani de experienţă pe care am reuşit să o acumulez la Primăria Sovata mă va ajuta ca să avem colaborare bună, să încercăm să facem ca acest judeţ să înflorească tot mai mult. Ştim foarte bine că este un judeţ deosebit de greu, cu probleme foarte multe, dar de aceea suntem momentan prezenţi şi de aceea suntem puternici, ca să luăm această povară şi să o ducem la bun sfârşit. Nu în ultimul rând, doresc să mulţumesc şi membrilor Partidului Social Democrat cu care suntem în coaliţie. Într-adevăr, am format o echipă şi sunt ferm convins că vom forma o echipă şi în continuare”, a afirmat Peter Ferenc.

Apel la colaborare între UDMR, PSD şi PNL

Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş a subliniat că mandatul 2016-2020 va fi unul deloc uşor, bogat în provocări, şi a promis că va fi un liant între cele trei formaţiuni politice reprezentate la nivelul Consiliului Judeţean, respectiv UDMR, PSD şi PNL. „Aş dori să precizez ca problemele acestui judeţ să fie votate în unanimitate şi acest lucru este foarte important şi totodată dorescă să avem o colaborare şi cu membrii Consiliului Judeţean din partea Partidului Naţional Liberal şi pentru acest lucru vă spun sincer, ca preşedinte voi face tot posibilul ca să avem o colaborare bună. Ne dorim ca problemele judeţului să fie rezolvate, ca problemele cetăţenilor să fie rezolvate şi ştim foarte bine că sunt destul de multe”, a spus Peter Ferenc.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CS Unirea Ungheni 2018: Ultimul meci amical

Distribuie Miercuri, 21 februarie, echipa CS Unirea Ungheni 2018 a jucat ultimul meci din seria …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.