VIDEO: Vicepreşedinţi PSD la Consiliul Judeţean Mureş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2075 Vizualizări

VIDEO: Vicepreşedinţi PSD la Consiliul Judeţean Mureş

222
Consilierii judeţeni i-au ales vineri, 24 iunie, în funcţia de vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Mureş, pe social-democraţii Ovidiu Dancu şi Alexandru Cîmpean. Cei doi reprezentanţi ai PSD Mureş au obţinut fiecare câte 24 de voturi din 34 posibile, devansându-şi astfel contracandidaţii, liberalii Nadia Raţă şi Ovidiu Ilieş.

Dancu: „Vom sprijini proiectele bune ale judeţului”

În discursul său, Ovidiu Dancu, care a ocupat funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi în mandatul 2012-2016, a mulţumit colegilor din partid pentru încrederea arătată şi a promis că în următorii patru ani va fi un liant între vechea administraţie şi cea desemnată la alegerile locale din 5 iunie 2016. „Mulţumesc Partidului Social Democrat pentru că a avut încredere şi a susţinut candidatura a doi reprezentanţi pentru postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Vreau să vă asigur că grupul consilierilor social-democraţi vor sprijini proiectele bune ale judeţului Mureş. Toate proiectele bune”, a afirmat Ovidiu Dancu. „Motivul pentru care am acceptat propunerea de a fi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Mureş consider că este unul întemeiat, şi anume experienţa anterioară în cei patru ani în care am îndeplinit funcţia de vicepreşedinte al acestei instituţii, am considerat că pot să duc mai departe proiectele începute de vechea administraţie a Consiliului Judeţean. Sigur, având acum un alt preşedinte pot să fiu un liant între ce a fost şi ce va fi vis a vis de bunul mers al proiectelor care s-au dovedit a fi utile. În scurt timp vom analiza tot portofoliul de proiecte şi vom face o prioritizare a acestora”, a mai spus Ovidiu Dancu.

Cîmpeanu: „Avem o echipă cu potenţial”

Dou-ul social-democrat de la conducerea Consiliului Judeţean Mureş este completat de Alexandru Cîmpeanu, fost ofiţer în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, instituţie în cadrul căreia a ocupat funcţii de conducere timp de 12 ani. „A fost o provocare acceptarea de a candida la Consiliul Judeţean, după ce în luna aprilie am încetat raporturile de serviciu în cadrul Poliţiei Române, prin pensionare. Experienţa de 25 de ani în domeniul ordinii şi siguranţei publice şi de 12 ani în funcţii de conducere în acelaşi domeniu mă îndreptăţeşte să cred că pot să fac ceva pentru judeţul Mureş din această perspectivă, respectiv cea de consilier şi de astăzi din perspectiva funcţiei de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Cred că este o echipă cu experienţă, cu potenţial, şi sunt convins că împreună cu Consiliul Judeţean în ansamblul său vom reuşi să gestionăm bunurile, patrimoniul şi bugetul judeţului, în aşa fel încât să asigurăm cetăţenilor judeţului Mureş ceea ce îşi doresc”, a declarat Alexandru Cîmpeanu.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE