Beneficiile codițelor de la căpșuni pentru sănătate Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 212 Vizualizări

Beneficiile codițelor de la căpșuni pentru sănătate

Oamenii au reflexul de a arunca la gunoi codițele de la căpșuni, însă ele sunt totuși comestibile și benefice pentru sănătate – arată cercetători de la o universitate italiană, care au efectuat un studiu asupra binefacerilor micilor frunze ale atât de îndrăgitelor fructe, relatează 7sur7.be, potrivit AGERPRES. Codițele ar putea calma durerile articulare și inconfortul gastro-intestinal. Pentru că ele nu sunt deloc îmbietoare pentru consumul ca atare, site-ul Terra Femina oferă câteva idei simple care să le facă atrăgătoare și să le permită să își arate virtuțile.
Cum este la modă aromatizarea apei cu diferite fructe, același lucru s-ar putea face cu codițele de la căpșuni. Ele se infuzează în apă caldă, se filtrează lichidul, se lasă la răcit și se consumă.
Pentru salatele de vară se poate pregăti un oțet de căpșuni foarte bun pentru sănătate. Este suficient să se preseze câteva căpșuni cu codițe într-un bol, să se adauge oțet de vin alb, să se pună amestecul la foc un minut, rezultând astfel un delicios oțet pregătit în casă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE