Olimpicii de la Arte, premiați Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 283 Vizualizări

Olimpicii de la Arte, premiați

 

Sala festivă a Liceului Vocațional de Artă din Târgu-Mureș a găzduit joi, 23 iunie, festivitatea de premiere a olimpicilor la olimpiadele naționale și concursurile naționale și internaționale. Evenimentul a fost onorat de prezența inspectorului şcolar pentru arte, prof. Simona Turcu, și a directorului prof. Renata Veer, repectiv a directorului adjunct, prof. dr. Aved Eva.

„Ne-am adunat, astăzi, pentru a accentua rezultatele merituoase ale elevilor noștri, într-o lume a competițiilor și a promovării culturale, să-l felicităm alături de profesorii lor coordonatori, să le mulțumim pentru că ne fac să ne situăm printre liceele vocaționale cu specific artistic de prestigiu din țară, dar și din străinătate, având numeroși absolvenți care își continuă studiile în universități de profil din întreaga lume, respectiv Paris, Viena, Zurich, Roma, Copenhaga, Budapesta”, a declarat prof. Renata Veer, director Liceul Vocațional de Artă.

Rezultatele elevilor la olimpiadele zonale și naționale, atât la muzică și arta actorului, cât și la arte vizuale și arhitectură, dar și la disciplinele de cultură generală, dovedesc competențe ridicate de specialitate, care integrează elevii Liceului și sistemul educațional artistic printre valorile promovate de standardele europene. Inspectoratul Școlar Județean Mureș, prin vocea prof. Simona Turcu, inspector școlar pentru arte, a transmis un mesaj de apreciere, atât a eforturilor și sacrificiilor depuse de talentații olimpici, cât și pasiunii cu care cadrele didactice au contribuit la obținerea unor astfel de performanțe. „Sunteți mândria noastră, a tuturor, a părinților,  a cadrelor didactice și întregului județ”, s-a încheiat mesajul.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE