Home / Slider / Ordine publică asigurată de jandarmi la Bacalaureat

Ordine publică asigurată de jandarmi la Bacalaureat

Distribuie

 

Peste 25 de jandarmi mureșeni vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării examenelor de Bacalaureat și Evaluare Națională în sesiunea iunie-iulie 2016, potrivit informațiilor furnizate de Compartimentul Informare și Relații Publice, al Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș ”Colonel Sabin Motora”. În perioada 27 iunie – 1 iulie, cu ocazia desfășurării examenelor de Evaluare Națională pentru clasele a VIII-a, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș vor asigura măsurile de ordine publică la centrele de evaluare din municipiile Târgu Mureș, Reghin, Sighișoara, Târnăveni și orașul Luduș. De asemenea, efectivele de jandarmi vor asigura și protecția transportului lucrărilor, spre centrele de corectare. Misiunile jandarmilor se execută în scopul prevenirii faptelor care ar putea tulbura ordinea, liniștea publică și desfășurarea în condiții optime a examenelor, păstrând un contact permanent cu reprezentanții instituțiilor de învățământ, în vederea soluționării imediate a oricăror incidente care ar putea pune în pericol siguranța elevilor sau a cadrelor didactice.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.