VIDEO: „Perla Transilvaniei”, administrată de Ovidiu Mălăncrăvean Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1033 Vizualizări

VIDEO: „Perla Transilvaniei”, administrată de Ovidiu Mălăncrăvean

1
Primarul ales al municipiului Sighişoara, social-democratul Ovidiu Mălăncrăvean, a depus jurământul sâmbătă, 25 iunie, cu ocazia unei şedinţe festive a Consiliului Local Sighişoara. În cadrul aceleiaşi şedinţe, au depus jurământul şi cei 19 consilieri locali desemnaţi în urma alegerilor din 5 iunie 2016.

2

„Sighişoara are un brand şi un potenţial extraordinar”

În discursul susţinut imediat după depunerea jurământului, Ovidiu Mălăncrăvean a afirmat că este deschis pentru muncă şi construcţie în beneficiul municipiului Sighişoara şi al sighişorenilor şi i-a asigurat pe noii consilieri locali de bunele sale intenţii. „Aş dori să le mulţumesc sighişorenilor pentru alegerea pe care au avut-o şi vreau să îi asigur că întreaga mea activitate o voi desfăşura la înălţimea alegerii pe care au făcut-o, la înălţimea demnităţii funcţiei pentru care m-au ales. Voi ţine cont în toate demersurile mele că Sighişoara nu este un municipiu oarecare, Sighişoara are un brand şi un potenţial extraordinar, are un loc bine marcat atât pe harta ţării, cât şi pe cea a lumii. Îi asigur, de asemenea, pe sighişoreni, că nu voi avea niciun fel de calcul electoral, nici pentru mandatul acesta, nici pentru un eventual mandat viitor şi că singura politică pe care vreau să o promovez în cei patru ani este politica oraşului nostru, Sighişoara”, a afirmat primarul municipiului Sighişoara.

De asemenea, Ovidiu Mălăncrăvean a promis că va face totul pentru renaşterea municipiului Sighişoara, astfel încât supranumele de „perlă a Transilvaniei” să fie pe deplin justificat. „Domnilor şi doamnelor consilieri locali ai municipiului Sighişoara, vă felicit pentru rezultatele obţinute în alegeri, vă felicit pentru curajul de a candida, pentru curajul de a vă implica în ceea ce înseamnă conducerea oraşului nostru. Sunt sigur că sunteţi conştienţi, şi eu sunt foarte sigur că fără sprijinul dumneavoastră, fără ajutorul dumneavoastră, nu voi putea realiza nimic. Vă asigur că sunt deschis la dialog, la un dialog constructiv, şi alături de dumneavoastră vom putea da substanţă şi consistenţă actului administrativ. Singur, cu siguranţă nu voi putea face absolut nimic”, a menţionat primarul municipiului Sighişoara. „Sighişorenii ne-au pus nouă, cei 20 de aleşi, o perlă în mână. Din păcate, astăzi această perlă este cam prăfuită şi am putea spune că şi puţin cam ruginită. Prin urmare, împreună va trebui să o reşlefuim, să îi dăm strălucire, strălucirea pe care Sighişoara o avea odinioară, să putem spune peste câţiva ani, cu mândrie, că a redevenit „perla Transilvaniei”, a completat Ovidiu Mălăncrăvean.

E juramant sirbu

Dr. Lucian Goga: „În sfârşit avem primar”

La eveniment au participat reprezentani ai instituţiilor locale şi judeţene şi alţi invitaţi printre care Ovidiu Dan – protopopul ortodox al municipiului Sighişoara, deputatul Vasile Gliga – liderul PSD Mureş, senatorul social-democrat Alexandru Petru Frătean şi dr. Lucian Goga – prefectul judeţului Mureş, care a supravegheat, de la prezidiu, buna desfăşurare a şedinţei şi care i-a acordat proaspătului primar cocarda cu tricolorul României. „Dacă-mi permiteţi o glumă, dar nu este o glumă, ci o certitudine, în sfârşit avem primar”, a spus prefectul judeţului Mureş, în aplauzele asistenţei.

C sala 2

19 consilieri: 7 PSD, 6 UIPS, 3 PNL, 3 UDMR

În mandatul 2016-2020, Consiliul Local al municipiului Sighişoara va avea 19 membri, după cum urmează: 7 consilieri PSD (Minerva Elisabeta Cioantă, Adrian Grabcev, Dumitru Florin Lazăr, Gheorghe Marcu, Ovidiu Daniel Matei, Mihai Marcel Şoneriu, Geta Mariana Todoran), 6 consilieri UIPS (Bogdan Ioan Burghelea, Ioan Ciotloş, Felix Lucian Duma, Gabriel Valeriu Dunduc, Claudiu Pop, Ioan Iulian Sîrbu), 3 consilieri PNL (Iosif Dan Colceriu, Ionel Gavrilă, Constantin Ştefănescu jr.) şi 3 consilieri UDMR (Buzogany Erzsebet, Gall Erno, Toth Tivadar).

Alegerea viceprimarului şi repartizarea consilierilor locali în comisii de specialitate se vor face în viitoarea şedinţă a Consiliului Local Sighişoara.

D sighisoara

F udmr

G fratean

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE