Home / Deda / După patru decenii în slujba educației, profesoara Silvia Cadar s-a pensionat

După patru decenii în slujba educației, profesoara Silvia Cadar s-a pensionat

După o activitate de patru decenii în cadrul şcolii din satul Filea, comuna Deda, profesoara Silvia Cadar s-a pensionat. Ieșirea la pensie a profesoarei a fost marcată printr-un moment special vineri, 24 iunie, în cadrul ședinței de învestire a Consiliului Local Deda.  „Îi mulţumim Silviei Cadar pentru tot ceea ce a făcut pentru noi în cei 40 de ani de activitate, atât ca profesor, cât şi ca preoteasă a satului Filea. Am considerat că merită toată stima şi respectul nostru şi să fie felicitată în cadrul acestei şedinţe festive”, a transmis primarul comunei Deda, Lucreţia Cadar. Emoţionată să-şi vadă foştii elevi realizaţi, Silvia Cadar le-a mulţumit celor prezenţi pentru susţinerea şi aprecierea activităţii sale în slujba educaţiei din comuna Deda. „În primul rând, vreau să o felicit pe Lucreţia Cadar pentru câştigarea unui nou mandat, precum şi pe aleşii locali care au depus jurământul. Vine o vreme când omul mai trebuie să se şi retragă, dar cu toate acestea mă bucur să am elevi, reprezentanţi ai şcolii, cum este domnul director, reprezentanţi ai Primăriei și ai Consiliului Local. Am pus şi eu o mică părticică din sufletul meu pentru a se ridica aceşti oameni şi a ajunge cineva. Acum, a venit vremea să mă retrag, fapt pentru care vă mulţumesc frumos că m-aţi susţinut în toţi aceşti ani. Le mulţumesc colegilor care m-au suportat cu bune şi cu rele şi tuturor celor care mi-au fost alături”, a transmis, emoționată, Silvia Cadar.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Horia Marchean, medic și poet, devine „scriitor la școală”

Reprezentanții Asociației Podium anunță următorul invitat în cadrul proiectului „Scriitori la școală”. Poetul Horia Marchean …