Horoscop 28 iunie Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 413 Vizualizări

Horoscop 28 iunie

 

Berbec – Starea de sănătate este excelentă, numai că partenerul de cuplu devine extrem de enervant şi pretenţios. Vă decideţi să-i faceţi pe plac, de dragul liniştii.

Taur – Profesional, vă afirmaţi în aşa măsură încât sunteţi puşi într-o funcţie care aparent va depaseste competentele. Starniti, bineinteles, invidii.

Gemeni – Acţionaţi cu abilitate pentru a avea iar linişte nu numai în familie, ci şi în afara acesteia (rudele prin alianţă sunt din ce în ce mai agasante şi mai lipsite de modestie).

Rac – Sunteti protagonistul unei schimbari spectaculoasecare care va ramane mult timp în memoria colegilor, deoarece faptele voastre de „bravură” profesională vor impresiona.

Leu – Credeţi că nu mai aveţi inspiraţie, că nu mai puteţi fi original şi la fel de creator ca până acum. Linistiti-va, starea aceasta de spirit se va imbunatati curand.

Fecioara – Aveţi o viziune de ansamblu a lucrurilor foarte limpede, coerenta si, mai ales, interesantă pentru toţi.

Balanţă – Ordinea vă ajută să progresati in toate privintele. Pentru îmbunătăţirea situaţiei profesionale şi, implicit, a celei financiare, mai aveţi însă putin de aşteptat.

Scorpion – Relaţiile de cuplu sunt excepţionale, încărcate de caldura şi tandreţe.

Săgetător – Evenimente stresante în plan familial. În ceea ce priveşte sectorul financiar, situaţia se păstrează neutră, stabilă.

Capricorn – Rudele sunt generatoare de situaţii complicate, pentru că fac afirmaţii lipsite de adevăr, referitoare atât la voi, cât şi la persoana pe care o iubiţi.

Vărsător – Partenerul de cuplu va fi extrem de îngăduitor  şi va propune o detaşare de evenimente, printr-o escapada in afara localităţii si  câteva zile de concediu. Sunt benevenite pentru ca ati acumulat ceva stres in ultima perioada.

Peşti – Treceti printr-o pasa proasta iar urmarea – nedorita ! – este  că veti considera partenerul de cuplu  vinovat de tot ce vă stresează.
Sursa realitatea.net

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE