Nou ! “Darina Rustic“, în Tudor, la Dacia! Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1361 Vizualizări

Nou ! “Darina Rustic“, în Tudor, la Dacia!

Complexul Darina Dacia, din cartierul Tudor Vladimirescu, are de acum o nouă sală de restaurant. E vorba despre o sală decorată în stil rustic, ce completează oferta generoasă a Complexului Dacia.
Complexul Darina Dacia, de pe strada Brașovului nr. 2, din cartierul Tudor, are acum o ofertă atractivă și pentru amatorii stilului rustic. E vorba despre o sală cu mobilier din lemn masiv, decorată în stil rustic, dar, în același timp, elegantă.
Restaurantul va fi deschis zilnic, de la ora 8 la 23.
Servirea a la carte are loc acum în această sală, celelalte restaurante din Complexul Dacia fiind destinate evenimentelor.
De luni până vineri, la Darina Rustic se poate servi meniul zilei, la prețul de  12.50 lei (ciorbă, fel de bază, desert), iar sâmbăta și duminica se servește meniul zilei doar pentru seniori, pe baza cuponului de pensie.
Sala este optimă și pentru organizarea de evenimente de mică și mare amploare, cum ar fi: aniversări, majorate, botezuri și chiar nunți.
Dacă doriți să faceți o rezervare, puteți folosi numărul de telefon 0757 570767, sau găsiți mai multe informații pe www.darina.ro.Dacia Rustic009 Dacia Rustic002
Complexul Darina Dacia însumează 4 săli de restaurant de capacități diferite, cu decoruri diferite: Sala Granada – 250 de persoane , Sala Splend’OR – 200 de persoane, Sala Elegance – 400 de persoane și Sala Darina Rustic – 180 persoane.
Dacia Rustic013
Darina Dacia are astfel o capacitate totală de peste 1000 de locuri, fiind o locație preferată atât de locuitorii din zonă, cât și de mulți alți mureșeni care vor să aibă parte de servicii de calitate.
Darina vă stă la dispoziție și cu restaurantele din Complexul Peștișorul de Aur, Bega, Dâmbu Pietros și Ungheni.

F.M .

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE