Absolvenţii de liceu, felicitaţi de Alexandru Petru Frătean Politic
  • alex.toth
  • 1 comentarii
  • 329 Vizualizări

Absolvenţii de liceu, felicitaţi de Alexandru Petru Frătean

111Senatorul PSD de Mureş Alexandru Petru Frătean a iniţiat marţi, 28 iunie, declaraţia politică intitulată „Felicitări absolvenţilor!”.

Redăm, în rândurile de mai jos, conţinutul integral al documentului:

„Declarația mea din această săptămână se dorește a fi un mesaj transmis absolvenților care la sfârșitul săptămânii au încheiat anul școlar sau anul universitar.

Viața de licean și de student este una dintre cele mai frumoase perioade pe care o trăiește fiecare. De ce? Din punct de vedere emoțional, încă descoperi, creezi, experimentezi și îndrăznești pentru că ai prea puțin de pierdut. În același timp, însă, te pregătești treptat pentru marea provocare de după absolvire, să fii pe propriile picioare. Să fii independent nu este ușor pentru că responsabilitatea pe care o ai, în primul rând față de tine, este mare: tu singur faci și alegerile bune și pe cele greșite.

Absolvind studiile liceale sau universitare marcați un sfârșit de etapă plină de acumulări profesionale, dar si de amintiri personale, care nu se vor șterge niciodată din mintea voastră. Dovedind maturitate, tenacitate și putere de muncă, astăzi culegeți roadele. Aţi ajuns la acest moment pentru că aţi învățat, dar să nu uitaţi că acest lucru a fost posibil şi datorită muncii cadrelor didactice, care nu se abat de la a-și duce la îndeplinire misiunea pe cât de dificilă, pe atât de nobilă. În lumea aceasta grăbită și complicată, răbdarea de a modela și forma caractere este într-adevăr o virtute, de aceea trebuie să le mulțumim pentru că, indiferent de dificultăți, continuă să slujească interesul elevilor. De asemenea, să nu uitați sprijinul părinţilor şi familiilor voastre. Prin voi, sacrificiile lor își vor găsi răsplata în viitor.

Acest sfârșit de etapă este, în același timp, un nou început. Fiecare trebuie să își urmeze visul în viață și eu vă îndemn să vă urmați visele așa cum știți voi și să vă trăiți viața așa cum vreți voi. Alegeți drumul care vi se potrivește cel mai bine! Vă doresc mult succes în toate proiectele de viitor și o vacanță plăcută și vouă, dar și tuturor elevilor și studenților!”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE