Manichiura potrivită în funcție de zodie Life style
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 451 Vizualizări

Manichiura potrivită în funcție de zodie

Iată ce scrie One.ro.
Femeia Berbec
Poţi spune orice despre femeia Berbec, dar nu şi că îi lipseşte curajul. Noutăţile par să fie inventate pentru ea, deşi îi place să se adapteze la schimbări în ritmul ei. Ca să nu faci cunoştinţă cu încăpăţânarea legendară a zodiei, nu o presa să îţi facă pe plac şi nici nu încerca să o manipulezi, oricât de bine ai stăpâni arta subînţelesurilor. S-ar putea să te trezeşti că face ea ce vrea din tine. Ca şi în dragoste, ia decizii rapide şi revine asupra lor abia după ce faptele au fost săvârşite. Aşa că nu încerca să o mai convingi să nu facă primul pas sau nu îşi ceară drepturile cu voce tare.
Nail trend: Lace Manicure

Femeia Taur
Dacă vrei ca o femeie din Taur să vadă roşu în faţa ochilor, continuă să insişti că nu are dreptate, când dovezile sunt de partea ei. Sau încearcă să îi faci ochi dulci iubitului ei şi ţi-ai câştiga un duşman veritabil pe viaţă. Pentru că ea chiar e loială. Şi odată ce ţi-a notat numele pe black list, slabe şanse să o îmbunezi. Totuşi, e păcat să strici prietenia cu o femeie, care pe cât de dură pare uneori, pe atât de empatică şi de săritoare e.
Nail trend: Nuanţele de roşu

Femeia Gemeni
Cea mai dificilă sarcină din viaţa ei nu este să ia decizia corectă, ci doar să facă o alegere. Să fie în centrul atenţiei sau să nu fie în centrul atenţiei, this is the question. Deşi aparent, e statornică, istoria vieţii ei este presărată cu aventuri şi picanterii demne de o romancieră. Şi totul începe mai bine când începe cu doi. 2 job-uri care îi plac, 2 culori preferate, 2 relaţii în paralel şi lista ar putea continua.
Nail Trend: Half Moon Manicure

Femeia Rac
Întrucât e guvernată de Lună, să zicem că toanele îi sunt scuzabile. Din fericire, e uşor de mulţumit. Asta pentru că te ghidează cu precizie cum să îi îndeplineşti dorinţele. Calmă şi blajină, rezistă cu stoicism la răutăţile celor din jur. Până la un punct. Şi te asigur că vei afla cu siguranţă când nu te mai tolerează. Nici nu o să îţi vină să crezi cum vocea ei suavă poate acoperi chiar şi un grup de contratenori.
Nail Trend: Tonurile de nude

Femeia Leu
E atât de optimistă încât întotdeauna porneşte de la premisa că oamenii sunt buni. Asta până în clipa în care i se demonstrează contrariul. Altruismul său nativ se dizolvă instant şi se transformă într-o cruzime inimaginabilă. Femeia Leu e obişnuită să strălucească, chiar şi în mijlocul unui scandal. Aşa că o să o distingi rapid. Iar dacă părul şi manichiura sunt perfecte, e pregătită să înfrunte orice catastrofă şi să îţi contraargumenteze până te plictiseşti. Ea se plictiseşte greu.
Nail Trend: Accente metalice

Femeia Fecioară
La critici, se pricep de minune. Dar la fel de bine stăpânesc şi găsirea soluţiilor. Dacă vrei să rupi o relaţie cu o Fecioară, fă-o de râs în public. Comportamentul neadecvat, prostia şi nesimţirea sunt păcate inadmisibile, pedepsite cu eliminarea definitivă din cercul lor social. Partea bună este că o femeie din această zodie nu te va minţi niciodată şi se implică activ în rezolvarea dilemelor cu care te confrunţi. Evident, atrăgându-ţi atenţia să nu mai repeţi greşelile.
Nail Trend: Detalii strălucitoare

Femeia Balanţă
Niciodată nu o să vadă viaţa doar în alb negru. Şi de ce ar face-o când există atât de multe alternative?!Perfect conştientă că ţinereţea nu durează o veşnicie, nu se dă în lături de la schimbările dese de look sau de parteneri.În general fiind artiste talentate nu se pricep la calcule şi la matematică.
Nail Trend: Stripes Manicure

Femeia Scorpion
E atât de misterioasă încât nu o să ghiceşti prea uşor detalii din viaţa personală. Şi dacă nu o cunoşti suficient de bine, n-ai crede vreodată că e atât de geloasă şi de posesivă. Mai mult, are tendinţa de a face fixaţii, la care nu renunţă prea uşor. Răbdarea este unul dintre atuu-urile, care o fac să întoarcă întotdeauna orice situaţie în favoarea ei. Nu te cucereşte dominându-te, ci prin şarm şi diplomaţie.
Nail Trend: Lungimea naturală a unghiilor

Femeia Săgetător
Mare amatoare de lux şi confort, are tendinţa de a se înconjura doar de oamenii şi lucrurile care îi plac. Dacă te numeri printre cei pe care îi sună să le ceară ajutorul, fii sigură că faci parte dintr-un cerc exclusivist. Asta pentru că în general, toată lumea o place pe ea, dar ea numără pe degete persoanele care o inspiră.
Nail Trend: Nuanţe metalice

Femeia Capricorn
Apele liniştite sunt întotdeauna adânci. Ţine minte asta când noua ta colegă de muncă îţi mărturiseşte că e Capricorn. De dragul competiţiei, nu cruţă pe nimeni. Dar, asta nu e o regulă, ci mai degrabă excepţia, care întăreşte regula. Dacă ai convins-o că meriţi să îi fii aproape, îţi va acorda un loc special în viaţa ei, de unde nou veniţii nu te pot detrona prea curând.
Nail Trend : Manichiura în ton cu culoarea buzelor sau a accesoriilor.

Femeia Vărsător
Excentrică, avangardistă şi extravagantă, ai în faţa ta un adevărat personaj. E capabilă să îmbrace pantalonii iubitului ei decât să rişte să întâlnească o altă femeie purtând aceiaşi pereche de boyfriend jeansi. Dacă poţi ţine pasul cu ea, înseamnă că eşti cu adevărat creativă şi originală.
Nail Trend: Manichiuri extravagante

Femeia Peşti
Într-o lume imperfectă, are capacitatea de a-şi construi un univers perfect. În aceste circumstanţe, nici nu este de mirare că e profund dezamăgită când nu te ridici la înălţimea aşteptărilor ei. Şi la nimic nu se pricepe mai bine decât la visat cu ochii deschişi. Complet absorbită de propria persoană, stârneşte deseori dorinţa celor din jur de a o cuceri şi de a-i demonstra că nu a rămas singură pe pământ. Mai sunt şi alţii.
Nail trend: Fantasy Manicure

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE