Primarul Dumitru Cotoi investit  pentu un nou mandat la Batoș Administratie
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 1267 Vizualizări

Primarul Dumitru Cotoi investit pentu un nou mandat la Batoș

Consilieri locali și primarul comunei Batoș Dumitru Dinu Cotoi aleși în urma alegerilor din 5 iunie au depus jurământul pentru un nou mandat în cadrul ședinței de investire găzduită miercuri, 29 iunie de Căminul Cultural din comună în prezența reprezentantului Prefecturii Ligia Gabriela Marian.

consileri BatosDupă validare, cei 13 consilieri aleși au depus jurământul, respectiv Teodor Andone (PSD), Balogh Vilmos (UDMR), Elena Banciu (PSD), Petru Bîrcea (PNL), Gheorghe Cinca (Partida Romilor), Vasile Augustin Cîmpean (PMP), Teodor Dolha (PSD), Pavel Duma (PNL), Ioan Gliga (PSD), Ioan-Aron Lepădat (PSD), Constantin Pogăcean (PNL), Emil Tămășan (PSD), Maria Todea (PSD).

1După alegerea președintelui de ședință în persoana consilierului PSD Emil Tămășan s-a trecut la validarea primarului ales, Dumitru Dinu Cotoi depunând jurământul pentru un nou mandat. ”Din rezultatele alegerilor din 5 iunie se pare că oamenii au preferat faptele, și nu vorbele. Au preferat realizările pe care nu le-au uitat și care se văd în comuna Batoș. Prin acestea ne-am păstrat încrederea locuitorilor comunei. Rezultatele alegerilor, procentul obținut reprezintă unitatea de măsură a mulțumirii cetățenilor, iar încrederea de care mă bucur mă onorează, mă obligă și totodată mă motivează să mergem cu toții înainte. Doresc să le mulțumesc tuturor care au avut încredere în mine, în echipa noastră, dar și celor care nu ne-au votat. Voi ști că în mandatul care acum începe trebuie să continuăm munca, și o vom face împreună. De asemenea vreau să mulțumesc familiei, și în mod special soției mele. La cât lipsesc de acasă, uneori mă întorc cu supărări, poate mă mai descarc deși nu ar trebui, îi mulțumesc pentru înțelegere și pentru susținere. Nu în ultimul rând doresc să-i mulțumesc viceprimarului Ioan Gliga, echipei de campanie PSD , tuturor suținătorilor, colaboratorilor, aparatului primăriei , membrilor din secțiile de votare și dumneavoastră tuturor. Promit să rămân în continuare primarul tuturor, să fiu alături de oameni, cu ușa și sufletul deschise pentru dumneavoastră”, a precizat Dumitru Dinu Cotoi, primarul reales al comunei Batoș. Mesajul primarului s-a îndreptat și către noi veniți în Consiliul Local, cerându-le sprijin în realizarea proiectelor de dezvoltare ale comunei pentru următorii patru ani. ”Îi felicit în primul rând pentru mandatul care l-au obținut, pentru faptul că sunt oameni aleși ai acestei comune. Dar vreau să le spun că locuitorii comunei Batoș nu sunt împărțiți pe partide politice, iar așteptările lor sunt din ce în ce mai mari. Noi, aleșii locali pornim la drum cu un capital imens de încredere și avem obligația să nu-i dezamăgim pe cei care ne-au acordat această încredere. Avem la dispoziție patru ani de mandat pentru a continua lucrările începute, și în același timp pentru a iniția propiecte noi. Avem de rezolvat probleme, și pentru asta am nevoie de sprijinul Consiliului Local, al angajaților primăriei și al întregi comunități. Indiferent de apartenența politică, le cer tuturor să devină partenerii mei în proiectul de dezvoltare al comunei Batoș. Îi aștept cu idei, și soluții în același timp. Cu speranța că vom porni cu dreptul și vom reuși să facem treabă și în acest mandat, lucru de care sunt convins, le doresc tuturor o viață mai bună”, a precizat Dumitru Dinu Cotoi.

Ioan Gliga reales viceprimar

IMG_1125A urmat alegerea viceprimarului, propuși pentru această funcție fiind consilierul Ioan Gliga (PSD) și Teodor Doha (PSD), ultimul declinând propunerea, astfel Ioan Gliga a fost votat în majoritate pentru un nou mandat de viceprimar al comunei Batoș. ”Mulțumesc tuturor locuitorilor comunei Batoș care ne-au acordat votul de încredere pentru un nou mandat de consilier local, și nu în ultimul rând primarului Dinu Cotoi, Consiliului Local Batoș pentru votul de încredere pentru un nou mandat de viceprimar. Sper ca  în următorii patru ani nu îi voi dezamăgi, sper să avem o colaborare foarte bună , doar așa vom putea depășii problemele comunei, problemele cetățenilor”, a spus Ioan Gliga, fostul și actualul viceprimar al comunei Batoș. La finalul ședinței au fost stabiliți membrii comisiilor de specialitate, respectiv Ioan Gliga, Maria Todea, Duma Pavel, Ioan Aron Lepădar, Teodor Dolha- Comisia economică. Emil Tămășan, Elena Banciu, Teodor Andone, Constantin Pogăcean, Gheorghe Cinca – Comisia de învățământ și agricultură, și Vasile Augustin Cîmpean, Petru Bîrcea, Balogh Vilmos-Comisia juridică.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE