Alianţă UNPR – PSD la Primăria Cheţani Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 756 Vizualizări

Alianţă UNPR – PSD la Primăria Cheţani

chetani 1Marți, 28 iunie, a avut loc ședința festivă de constituire a Consiliului local al comunei Chețani și de depunere a jurământului din partea primarului nou ales, Emil Florin Mocan (UNPR). La ședință, pe lângă consilieri, a participat și președintele UNPR Mureș, dr. Ion Claudiu Puiac, alături de prefectul județului Mureş, dr. Lucian Goga.

chetani 2

11 consilieri locali

Au fost prezenți numeroși cetățeni ai comunei, dornici să asiste la acest eveniment important din viața obștii. Bine organizată, ședința propriu-zisă a mers șnur, lucru apreciat de asistență, oamenii spunând că ar fi bine ca noua echipă să se descurce la fel de bine și în administrarea comunei. Consilierii aleși au depus jurământul, după care reprezentanta Judecătoriei Luduș a dat citire Hotărârii de validare a primarului Emil Florin Mocan. Au fost validați consilierii: Dan  Aron (UNPR), Ioan Daniel Cheţan (UNPR), Elena Cătană (PSD), Gheorghe Pantea (PSD), Silviu Gherman (independent), Marius Cucerzan (PNL), Achim Vucu (PNL), Mircea Trif (PNL), Nemeth Ianos (UDMR), Csegoldi Nicolae Zsolt (UDMR) şi Cornel Ilea (ALDE).

chetani 3

Eşarfa tricoloră, înmânată de prefect

Ședința de investire a primarului Emil Florin Mocan a cuprins și momentul solemn al primirii eșarfei tricolore, înmânate de prefectul Lucian Goga. În cuvântul său, noul primar a apelat la sprijinul tuturor consilierilor, indiferent de culoarea politică, subliniind că ei toți sunt, de acum, în slujba cetățenilor. Primarul a mulțumit celor care l-au ales, cu mențiune specială pentru suportul primit din partea președintelui UNPR Mureș, dr. Ion Claudiu Puiac. În calitate de viceprimar a fost ales, cu o majoritate mai mult decât confortabilă, Gheorghe Pantea (PSD).

chetani viceprimar 4

De asemenea, prefectul Lucian Goga a urat mult succes primarului investit precum și echipei de consilieri, subliniind disponibilitatea instituției pe care o conduce în rezolvarea problemelor cetățenilor și asistarea efortului celor aleși în vederea propășirii comunei Chețani.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE