Share

Home / Slider / Noi recruți la Inspectoratul de Poliție Mureș

Noi recruți la Inspectoratul de Poliție Mureș

 

La Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş s-au prezentat vineri, 1 iulie, candidaţii declaraţi admişi la concursul de ocupare a posturilor de agenţi din specialitatea ordine publică, prin încadrare directă sau reîncadrare.

Potrivit informațiilor furnizate de Compartimentul Informare și Relații Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș, este vorba despre 68 de agenţi de ordine publică, care au ocupat posturile vacante, aflate în mediul rural, în urma promovării concursurilor organizate în perioada aprilie-mai 2016, de către IGPR.

În ziua de vineri, 1 iulie, noii poliţişti au fost întâmpinaţi călduros la sediul IPJ Mureş iar în sala de festivităţi a avut loc o şedinţă, în cadrul căreia le-a fost prezentată structura organizatorică a inspectoratului şi atribuţiile ce le revin în activitatea profesională.

În perioada următoare, poliţiştii nou-încadraţi vor participa zilnic la activităţi de instruire în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, în domeniul protecţiei informaţiilor clasificate, în domeniul etică şi deontologie poliţienească şi prevenirea corupţiei.

La data de 11 iulie, va avea loc festivitatea de depunere a jurământului, urmând ca din 25 iulie până la data de 21 noiembrie, agenţii de poliţie să participe la cursuri de pregătire teoretice şi practice, desfăşurate la instituţiile de învăţământ ale Poliţiei Române.

Agenţii de poliţie nu vor avea în dotare armament şi vor acţiona cu drepturi depline doar după finalizarea tutelei profesionale şi a absolvirii cursurilor de iniţiere în carieră.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Consulul onorific al României la Quebec, reîntoarcere de suflet în satul natal

Printre cei care au revenit în satul natal cu ocazia întâlnirii fiilor satului Jabenița,  fost …

Share
Share