Home / Business / Recunoaştere internaţională pentru restaurantul „Privo”

Recunoaştere internaţională pentru restaurantul „Privo”

Distribuie

privo 1Restaurantul Hotelului „Privo” din Târgu-Mureş a câştigat premiul „Fine Dining Cuisine” în cadrul unei gale organizată sâmbătă, 18 iunie, la Ponstresina (Elveţia), de World Luxury Restaurant Awards.

La ceremonia din Elveţia a participat şi Adina Plopeanu, director general al Hotelului „Privo” din Târgu-Mureş. “Suntem onoraţi şi recunoscători pentru acest premiu. Este o recunoaştere la nivel mondial a restaurantelor din categoria Luxury pentru experienţa culinară şi serviciile excelente oferite oaspeţilor şi ne motivează să ne menţinem la acest nivel şi în viitor. După premiul „Best Luxury Design Hotel” acordat anul trecut de World Luxury Hotel Awards, acest premiu confirmă experienţa unică pe care o au oaspeţii în restaurantul nostru. Succesul nostru se bazează pe efortul întregii echipe. Le mulţumim tuturor oaspeţilor noştri, celor care ne-au susţinut în această competiţie şi membrilor echipei Privo”, a declarat Adina Plopeanu.

Cum s-a votat

World Luxury Restaurant Awards este o organizaţie recunoscută la nivel mondial care recompensează excelenţa în cadrul restaurantelor din categoria Luxury. Premiile sunt structurate în 78 de categorii la nivel naţional, continental şi mondial, iar restaurantele din categoria Luxury sunt nominalizate să participle la World Luxury Restaurant Awards de către clienţi, experţi în domeniul gastronomiei, critici culinari, jurnalişti & bloggeri culinari.

Criteriile de selecţie sunt designul interior, calitatea deosebită a preparatelor culinare şi aprecierile pozitive pentru serviciile excelente, iar procesul de vot se bazează pe experienţa culinară în ansamblu şi se realizează de către clienţi.

privo 2

180 de locuri şi enotecă

Restaurantul Hotelului „Privo” are o capacitate de 180 de locuri, oferă meniu à la carte cu specific internațional, precum și posibilitatea organizării de evenimente corporate și private, prezentări și degustări tematice. Specialiștii în gastronomie propun produse proaspete, organice care completează meniul distins al restaurantului. Meniurile restaurantului au fost semnate în primul an de la deschidere de Executive Chef Doru Pastrama, anul trecut de Executive Chef Martin White, meniul actual fiind realizat în colaborare cu Henrik Sebok, Certified Master Chef.

De asemenea, enoteca „Privo” deţine o selecţie de peste 350 de etichete de vinuri şi aproximativ 4.000 de sticle, având o cameră pentru degustări şi o cameră dedicată depozitării şi tezaurizării pe termen lung. Somelierul casei, Marius Danciu, a realizat o selecţie de vinuri în concordanţă cu meniul restaurantului şi care să acopere cât mai multe zone viticole ale lumii.

 

 

De asemenea, verificati

Interviu. Asociația Caritas-peste trei decenii de angajament social în slujba comunității. Află ce servicii oferă

Distribuie Asociația Caritas Alba Iulia este o organizație neguvernamentală, înființată în anul 1990 de Arhiepiscopia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.