Home / Slider / Vacanța mureșenilor în siguranță: „Asigură-ţi o zi frumoasă!”

Vacanța mureșenilor în siguranță: „Asigură-ţi o zi frumoasă!”

 

Poliţia mureşeană, prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Poliţia Tîrgu-Mureş, sprijinite de structurile de jandarmi şi poliţie locală, reia activităţile ce au ca scop menţinerea gradului de siguranţă a cetăţenilor în Complexul Mureşul şi zonele adiacente în cea de-a VIII-a ediţie a Proiectului „Asigură-ţi o zi frumoasă!”

Potrivit informațiilor furnizate de Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, activităţile ce se vor derula în intervalul 1 iulie-31 august 2016 se vor axa în special pe prevenirea furturilor din autoturisme, dar vor viza şi furturile din zona de plajă. Pe lângă securizarea zonei, vor avea loc zilnic activităţi de informare a cetăţenilor cu privire la măsurile preventive. Astfel, în baza unui grafic de activităţi, o echipă de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali va fi prezentă în zonă, într-un interval orar oportun. Autoturismele observate având în interior bunuri ca: poşete sau borsete, bani, staţii de emisie recepţie, detectoare radar, GPS, telefoane mobile, CD player cu faţă detaşabilă aparate foto, camere de luat vederi, alte aparaturi de valoare, laptopuri, vor fi notate (doar numerele de înmatriculare) pe o listă şi li se va lăsa în dreptul parbrizului câte un fluturaş cu mesaje preventive privind furturile din auto.

La final, cu sprijinul  DJ-lui de la Radio Vacanţa, echipa de serviciu va recomanda proprietarilor autoturismelor respective să îşi ia bunurile din maşini şi să evite pe viitor lăsarea la vedere a obiectelor căutate de hoţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Se redeschide Piața de Vechituri din Târgu Mureș?

Claudiu Maior, consilier personal al primarului municipiului Târgu Mureș, a anunțat joi, 2 iulie, pe …