Home / Comune / Târgul Cireșelor, motiv de sărbătoare la Brâncovenești

Târgul Cireșelor, motiv de sărbătoare la Brâncovenești

Sărbătoarea etalon a comunei Brâncovenești, „Târgul cireșelor” și-a derulat duminică, 3 iulie, o nouă ediție, evenimentul fiind inclus în cadrul „Zilelor Brâncoveneștiului”. Deschiderea oficială a târgului s-a bucurat de prezența noii conduceri a județului Mureș, reprezentată la Brâncovenești de Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, și Alexandru Câmpean, vicepreședintele Consiliului Județean Mureș.

IMG_0179În numele conducerii primăriei Brâncovenești și al meu personal, vreau să vă urez un bun-venit la tradiționalul Târg al Cireșelor de la Brâncovenești. Chiar dacă suntem un pic mai puțini decât anii trecuți, cei care sunt prezenți cu siguranță vor fi mulțumiți de programul artistic pe care l-am pregătit. Față de locuitorii comunei Brâncovenești sunt dator cu o mulțumire pentru votul acordat în data de 5 iunie și sper să nu-i dezamăgesc, să fiu același om care am fost și în primele trei mandate. De asemeanea, doresc să le mulțumesc invitaților care ne-au onorat cu prezența, Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș, și Alexandru Câmpean, vicepreședintele Consiliului Județean Mureș. Pentru mine, este o onoare să fiți în mijlocul nostru la sărbătoarea etalon a comunei. Sper să avem o colaborare bună în următorii patru ani, să facem tot ce ne stă în putință pentru a face lucruri bune pentru comuna Brâncovenești”, s-a adresat invitaților Őrdőg Ferenc, primarul comunei Brâncovenești.

Vom face o echipă bună”

IMG_0085Cei doi oaspeți s-au arătat încântați să se afle la tradiționalul târg de la Brâncovenești, declarându-se optimiști în ceea ce privește buna colaborare dintre conducerea județului și administrația locală din comună pentru realizarea proiectelor. „Ca proaspăt președinte al Consiliului Județean Mureș, mă simt onorat să fiu alături de dumneavoastră, în premieră, la Brâncovenești, la Târgul Cireșelor. Vreau să felicit locuitorii comunei, precum și pe primarul Őrdőg Ferenc pentru rezultatul alegerilor din 5 iunie. Sunt ferm convins că vom lucra foarte bine în următorii patru ani, deoarece este mult de lucru, sunt multe lucruri care trebuie rezolvate și multe realizări de obținut în fața noastră. Cu siguranță vom face o echipă bună, împreună cu cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean și cu domnul primar, să facem tot posibilul ca locuitorii comunei să simtă acest spirit de echipă care există între noi”, a precizat președintele Consiliului Județean Mureș.

IMG_0084La rândul său, Alexandru Câmpean, vicepreședintele Consiliului Județean Mureș, a transmis că echipa executivă a județului va conlucra în folosul județului. „Salut și eu reușita primarului Őrdőg Ferenc la alegerile din 5 iunie și îi doresc mult succes în noul mandat, să reușească să pună în practică toate proiectele pe care și le-a propus. În acest sens, împreună cu noua echipă executivă a județului Mureș, vom pune în operă tot profesionalismul și toată experiența noastră, în așa fel încât să gestionăm cu maximă eficiență resursele județului în folosul comunității mureșene și a celor care ne vizitează județul. Doresc multă sănătate tuturor, distracție și bună dipoziție pentru toată lumea, iar perioada care a rămas din acest an să aducă numai bucurie, fericire și împlinirea tuturor dorințelor”, a spus vicepreședintele Consiliului Județean Mureș.

Dansuri populare românești și maghiare, la Târgul Cireșelor

IMG_0148Programul artistic de pe scena târgului a fost deschis de formațiile de dansuri maghiare din Brâncovenești și Vălenii de Mureș, urmate de Ansamblul „Doina Mureșului ” al Casei de Cultură „Eugen Nicoară” din Reghin, cu o suită de dansuri din Câmpie și Maramureș, și recitalul soliștilor Natalia Moldovan, Maria Câmpian, Diana Suceava, Alexia Aștelian și Cosmin Vasile Cotârlă. Nelipsit din program, Ansamblul de dansuri populare din Idicel Pădure, coordonat de instructorul Ghoerghe Sava, a încântat publicul prezent cu o suită de jocuri specifice Idicelului, completate de recitalul susținut de soliștii Raluca Rotaru, Cristian Oltean și Cristian Feier. La final, a urcat pe scenă Ansamblul folcloric „Naprózsafa” din Diósd, Ungaria, oraș înfrățit cu localitatea Brâncovenești.

IMG_0173

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Electrica suspendă Ghișeul de Relații cu Utilizatorii!

Luând în considerare creșterea alarmantă a numărului de cazuri de infectări cu noul coronavirus pe …