Rezultate bune la handbal, la LPS Târgu-Mureş Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 815 Vizualizări

Rezultate bune la handbal, la LPS Târgu-Mureş

handbal lpsHandbalul continuă să câştige din ce în ce mai multă popularitate în rândul iubitorilor de sport. În perioada 23-26 iunie a avut loc Turneul Final de Juniori 4 IV masculin, desfăşurat în localitatea Sfântu Gheorghe.

S-au luptat pentru titlu cele mai bune 16 echipe din ţară. Echipa  LPS Târgu-Mureş a început turneul în grupă cu Bacău, Timişoara şi Ploieşti. Iniţial, echipa LPS Târgu-Mureş a fost considerată de către celelalte  echipe un adversar de neglijat, dar prin determinare şi ambiţie sportivii au reuşit să dea peste cap calculele hârtiei şi să elimine favorite, echipa din Ploieşti, pentru a se califica în grupa principală alături de Bacău, CSM Bucureşti şi Suceava. Sâmbătă după-masa s-a jucat meciul pentru calificarea pe locurile V-VI unde LPS Târgu-Mureş a întâlnit CSŞ Sighişoara pe care a învins-o, iar la finalul turneului a întâlnit din nou Suceava, încheind turneul pe locul VI din ţară.

Antrenorii Alina Muntean şi Claudiu Cocis doresc să îi felicite pe sportivii lor: Zăbală Gicu, Dragan Rareş, Degerat Dragoş, Cojocaru David, Jucan Paul, Gligor Alex, Bucur Mihai, Creţ Darius, Alex Ilisei, Borz Erik, Nagy Mark şi Tamas Norbert pentru perseverenţa, dăruirea şi seriozitatea de care au dat dovadă, reuşind să ajungă printre cei mai buni din ţară. “Dorim să mulţumim părinţilor şi tuturor ce au crezut în noi pentru sprijinul acordat, totodată dorim să încurajăm practicarea acestui sport de către cât mai mulţi copii târgumureşeni alături de echipa LPS Târgu-Mureş!”, au transmis conducătorii echipei, prin intermediul cotidianului Zi de Zi.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE