Home / Social / Vreţi să fiţi voluntari?

Vreţi să fiţi voluntari?

poza bunici siteAsociaţia Ideal Infinit, în parteneriat cu instituţii publice şi persoane fizice interesate, vă invită să participaţi ca voluntar la realizarea proiectului “În braţele bunicilor”, având ca obiective principale transmiterea de cunoştinţe de la o generaţie la alta, valorizarea şi valorificarea potenţialului uman şi a interacţiunii între generaţii şi culegerea şi publicarea datelor cu valoare etnografică.

Pe parcursul vacanţei de vară, nepoţi de orice vârstă sunt rugaţi ca în timpul vizitelor la bunici să realizeze un material bazat pe discuţii cu persoanele în vârstă (rude, vecini), în scris, în imagini (fotografii) şi/sau înregistrat, despre portul popular, obiceiurile şi tradiţiile  zonei.

Termenul de predare a materialelor este 30 septembrie 2016.

La sfârşitul perioadei de selectie şi după prelucrarea informaţiilor se vor acorda premii, câte unul la fiecare secţiune şi diplome pentru cele mai reuşite materiale. Toate informaţiile cu valoare etnografică vor fi puse la dispoziţia  Muzeului de Etnografie si Artă Populară Mureş şi a Centrului Judeţean pentru Cultură Tradiţionala şi Educaţie Artistică Mureş şi cu sprijinul celor două instituţii vor fi publicate, numele participanţilor regăsindu-se în paginile publicaţiilor.

Detalii la adresele: https://www.facebook.com/idealinfinit, http://idealinfinit.blogspot.ro/ şi pe e-mail idealinfinit@yahoo.com.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Copil de 13 ani salvat dintr-o groapă cu apă

Marți, 30 iunie, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 6 Brâncovenești …