Tabăra excelenței – Vlăhița 2016, un real succes Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 509 Vizualizări

Tabăra excelenței – Vlăhița 2016, un real succes

 

Și în vara aceasta a avut loc tradiționala Tabără a excelenței, organizată de către Fundația Buckner în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș, pentru copiii merituoși îngrijiți în Casele de tip familial de pe raza județului. Tabăra de 6 zile, a fost găzduită de Tabăra Creștină Harghita și a reunit 40 de copii și tineri, cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani, din toate colțurile județului Mureș cu obiectivul precis de a le oferi acestora o săptămână de experiențe de neuitat și amintiri frumoase ca răsplată pentru comportamentul lor exemplar și rezultatele deosebite obținute la școală sau diverse concursuri. Ca noutate, anul acesta tabăra s-a prelungit cu o zi, astfel copiii au avut ocazia să se bucure de aerul de munte de duminică- 19 iunie, până sâmbătă – 25 iunie.

Parteneriat pentru voluntariat

Organizatorii activităților, un grup de 14 voluntari din Statele Unite și 6 voluntari din România, și-au propus, pe lângă crearea unei atmosfere plăcute și deschise, implicarea copiilor în activități specifice taberelor, respectiv jocuri și activități sportive, activități pe echipe, muzică, lucru manual și proiecții de filme, drumeții, foc de tabără. În același timp, a fost creat cadrul propice pentru ca participanții la tabără să poată învăța lucruri noi, și să fie provocați să își depășească limitele și poate chiar și reținerile proprii prin concursul de talente și competițiile sportive organizate.

Prin toate acestea, organizatorii și-au dorit să contribuie pozitiv la dezvoltarea copiilor, să îi încurajeze să nu renunțe la visele lor, oricât de mari ar fi acestea, și să le transmită că munca și strădania vor aduce roade întotdeauna.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE