Home / Altele / Anunţ de mediu

Anunţ de mediu

 

ANUNŢ

 

CONSILIUL JUDEŢEAN MUREŞ, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Reabilitare prin pietruire a drumului judeţean DJ 134 Fîntînele-Veţca-limită jud. Harghita, km 16+000-17+808, judeţul Mureş -faza SF”- propus a fi realizat în comuna Veţca, extravilan, judeţul Mureş.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureş, din. Tg.Mureş, str. Podeni nr.10, în zilele de: luni între orele 9.00-15.00 marţi-vineri, între orele 9.00–12.00, şi la sediul titularului de proiect din Tg.Mureş, Piaţa Victoriei, nr.1.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Mureş, Tg Mureş, str. Podeni nr.10, în zilele de luni între orele 9.00-15.00 şi marţi-vineri, între orele 9.00–12.00.

 

 

PREŞEDINTE                                                               SECRETAR

Péter Ferenc                                                                       Paul Cosma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ce trebuie să știi înainte să cumperi un tricou

Tricoul este cea mai accesată piesă atât în vestimentația feminină cât și în cea masculină. …