Home / Administratie / Hirschmann donează o mașină de pompieri comunei Sânpaul
Maomentul predarii cheii masinii de pompieri

Hirschmann donează o mașină de pompieri comunei Sânpaul

Distribuie

Compania Hirschmann Automotive, reprezentată de Hirschmann România, cu sediul în Parcul Industrial Mureș, a donat miercuri, 6 iulie, comunei Sânpaul o mașină de intervenții pentru situații de urgență, complet utilată. La eveniment au participat reprezentanți ai companiei la nivel internațional, CFO Mayer Thomas și reprezentanții Hirschmann România, director financiar ec. Paul Ilea și director operațional ing. Virgil Roman, primarul Simon Istvan, locuitori ai comunei, dar și o echipă de pompieri austrieci aparținând companiei Hirschmann Automotive, care au adus mașina din Austria.

Hirschmann Automotive alături de comunitățile locale

????????????????????????????????????

Hirschmann România a arătat în mai multe rânduri că se implică activ în comunitatea din care face parte, dorind să participe alături de autoritățile locale la asigurarea unui climat de siguranță și încredere pentru toți locuitorii comunității. ”Compania noastră este prezentă în România din anul 2007. De atunci am investit peste 40 de milioane de euro, în cele două fabrici de pe raza comunei Sânpaul, unde avem acum aproximativ 2000 de angajați. Succesul nostru se datorează și bunei colaborări cu autoritatea locală, a forței de muncă existente, care ne-a permis să ne dezvoltăm și să investim aici. Un alt motiv pentru care am decis să ne extindem a fost faptul că avem aici o companie loială și productivă, cu doi manageri foarte buni, Virgil  Roman și Paul Ilea. Le mulțumesc sincer pentru modul cum conduc activitatea.”, a declarat CFO Mayer Thomas.

????????????????????????????????????

Conducerea Hirschmann Automotive, prin CFO Mayer Thomas, a mulțumit încă o dată autorităților locale din comuna Sânpaul și în special primarului Simon Istvan pentru sprijinul oferit și profesionalismul de care a dat dovadă în relația cu Hirschmann. ”Am făcut această donație către comunitatea din Sânpaul ca semn de mulțumire. Nu a existat nicio situație în care să nu ne putem baza pe sprijinul lor. Le doresc să nu aibă nevoie de acestă mașină de intervenție, dar, dacă va fi cazul, să se folosească de ea cu succes, a mai adăugat CFO, Mayer Thomas. Alături de conducerea companiei au fost prezenți și câțiva pompieri austrieci, care au adus mașina de intervenție din Austria și vor ajuta la instruirea personalului din Sânpaul. ”Vreau să le mulțumesc și colegilor mei pompieri, care au plecat din Austria duminică dimineață și au ajuns la destinație luni seara, după două zile obositoare de condus, având în vedere că nu este o mașină pentru drum lung.”, a mai adăugat reprezentantul Hirschmann Automotive.

????????????????????????????????????

Comuna Sânpaul parteneră de încredere pentru Hirschmann Automotive

????????????????????????????????????

Cu peste 500 de localnici care lucrează în cele două fabrici de pe raza comunei Sânpaul, administrația locală este un partener de încredere al companiei austriece. ” Hirschmann a decis să doneze această mașină comunei noastre pentru că am avut o colaborare foarte bună, mai ales că a fost prima companie care a venit în comuna noastră, dar și în parcul industrial. De la 100 de angajați atunci s-a ajuns acum la aproape 2000 de persoane care lucrează aici.”, a declarat primarul Simon Istvan. Primarul comunei Sânpaul a mulțumit reprezentanților companiei pentru donație, subliniind că mașina e extrem de utilă nu doar pentru incendii, ci și pentru pomparea apei în caz de inundații. ”Avem angajat la stația de epurare care este și pompier. Funcționează și voluntariatul împreună cu asociația din Iernut și sigur o să avem nevoie să învețe exact cum funcționează această mașină. Pentru inundații, pompele sunt foarte utile, deoarece au un debit mare. Pot să evacueze 1200 de litri pe minut.”

????????????????????????????????????

La finalul întâlnirii a fost parafat actul de donație, iar oaspeții din Austria au făcut cunoștință cu o pălincă de prune autentică, produsă de localnici.Hirschmann Romania


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CNAS a emis ediția a II-a a Ghidului Asiguratului. Ce drepturi au pacienții români asigurați și neasigurați?

Distribuie Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) din România a elaborat, în data de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.