Horoscop 6 iulie Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 472 Vizualizări

Horoscop 6 iulie

 

Horoscop 2016 RAC – Ati putea pleca vreo cateva zile in concediu si sa va-ntoarceti cu forte proaspete, o sa fie revigorant. Or sa va reuseasca demersurile care tin de sfera profesionala, poate vi se da OK-ul pentru un proiect care-o sa v-aduca mai multi bani in casa.

Horoscop 2016 LEU – Poate v-ati gasit o noua locuinta in care sa va mutati, fie si provizoriu si-o sa urmeze o perioada incarcata, o sa fie alergatura. Se-apropie un moment – cheie – si poate o sa va angajati altundeva, si-o sa fiti mai bine platiti, o sa va extindeti si relatiile, sa largiti aria de influenta.

Horoscop 2016 FECIOARA – Relatia de cuplu promite sa fie si mai buna, e an destul de bun pentru casatorie, dar numai daca sunteti pregatiti. Sunt oameni care vor sa faceti echipa ca sa luptati pentru o cauza, sa-i ajutati pe niste oameni care se afla intr-o situatie delicata.

Horoscop 2016 BALANTA – E posibil sa treaca diseara cineva pe la voi si sa reusiti in cateva ore sa va detensionati, sa uitati de toate apasarile. Succesul e pe urmele voastre, o sa inventati voi ceva cu care sa dati lovitura in planul carierei si o sa va asigurati un venit frumusel.

Horoscop 2016 SCORPION – Va puteti intalni diseara cu prietenii, fie in oras, fie la voi acasa, la un pahar de vorba. Ati putea primi un accept de la banca sa luati un credit sau sa amanati o rata, ca sa va descurcati in concediu cu banii, sa va puteti misca.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Noutati in sfera sentimentala, apare sau reapare omul visurilor voastre si o sa faceti tot posibilul sa va-ntelegeti. Va intra bani si o sa le puteti lua alor vostri ce v-au rugat cu mai mult timp in urma si o sa le puteti face o bucurie, pentru ca pan-acum n-ati putut.

Horoscop 2016 CAPRICORN – O invitatie la un film, la o terasa, va duceti la plimbare pe-nserat sa va rupeti de stresul de la serviciu. O sa intrati in banii de economii ca sa faceti o rezervare la un hotel, sa petreceti cateva zile cu ai vostri, sa simtiti si voi ca e vacanta.

Horoscop 2016 VARSATOR – Solicitari din mai multe directii, sa luati parte la niste evenimente, activitati care sa aduca beneficii altora. Se poate sa realizati o serie de lucruri in formula de grup si sa largiti cercul, sa va asociati si cu alti oameni ca sa va sporiti fortele.

Horoscop 2016 PESTI – Un semn de viata de la cineva aflat departe si poate faceti cumva sa v-apropiati, cu minimum de efort si bani. Ati putea pleca intr-o statiune de agrement sau la niste rude c-o fi si vreo aniversare zilele astea si or sa se-adune mai multi cunoscuti.

Horoscop 2016 BERBEC – Se poate sa va faceti programul de vizite, plimbari – in doi – daca sunteti la inceputul unei relatii de dragoste, care promite. Se observa o schimbare de atitudine din partea fiintei iubite si relatia promite sa fie mai stabila, poate va casatoriti, daca nu sunteti deja.

Horoscop 2016 TAUR – Poate revizuiti un pic lista datoriilor ca sa stiti de care dintre ele sa scapati la inceput si sa vedeti cu ce ramaneti. Se poate sa intrati intr-o colaborare, ca sa mai luati niste bani, care nu v-ar strica pe perioada concediului, s-aveti de buzunar.

Horoscop 2016 GEMENI – O sa faceti rost de bani poate va gasiti o colaborare, asa cum obisnuiti si o sa va fie mai usor cu banii in perioada asta. O sa va achitati de o obligatie profesionala si o sa puteti pleca in concediu cu obrazul curat, sa nu vi se poata reprosa nimic.

Sursa ProTv
Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE