Horoscop 7 iulie Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 469 Vizualizări

Horoscop 7 iulie

Horoscop 2016 RAC – Se poate sa primiti un cadou, va invita cineva intr-o statiune de agrement si o sa acceptati cu drag, o sa fie un rasfat. Sanse de bani, poate-i primiti de la serviciu, sau va acorde banca un imprumut, dar e posibil sa castige mai mult partenerul de viata.

Horoscop 2016 LEU – O sa va caute cineva care vrea sa fiti impreuna si daca sentimentele sunt reciproce o sa fie nemaipomenit, c-aveti si cu cine sa plecati in concediu. O sa luati o decizie cu privire la semnarea unui contract si poate va sfaturiti si cu partenerul de cuplu ca sa vedeti el ce parere are.

Horoscop 2016 FECIOARA – Se poate sa aflati o veste buna care o sa va dea idei pentru la toamna, poate va luati casa, va logoditi, va casatoriti. Poate va alaturati unui grup care lupta pentru drepturile unor oameni care o duc greu si o sa aveti satisfactii morale, iar cele materiale poate doar in viitor, candva.

Horoscop 2016 BALANTA – O prietena va invita intr-o excursie si o sa va duceti de maine, poate, si sa va-ntoarceti duminica, daca-aveti unde innopta. E posibil sa primiti un supliment salarial si sa aveti si pentru micile placeri, sa mai scapati un pic de frustrari sa va dati mici recompense.

Horoscop 2016 SCORPION – Aveti unda verde la calatorii, poate va invita cineva pentru cateva zile la o casuta de vacanta intr-o zona aerisita si va fi un cadou nepretuit. Poate-ati gasit un chilipir, un last-minute si-o sa faceti o economie la transport si cazare si o sa va bucurati de o vacanta de neuitat.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Platiti intai toate ratele, facturile si de-abia dupa vedeti cu cati bani ati ramas ca sa plecati in vacanta, la distractie. Incep sa se-adune banii din particular si o sa fiti mai relaxati in vacanta, dac-o s-aveti bani de rezerva sa va puteti misca, sa aveti de cheltuiala.

Horoscop 2016 CAPRICORN – Se poate sa va vedeti cu niste prieteni diseara si o sa stati la povesti, schimbati impresii despre vacanta si posibile afaceri. Va intra bani si o sa aveti de rate, facturi si cheltuieli zilnice, si n-o sa trebuiasca sa intrati in banii de concediu, care sunt tabu.

Horoscop 2016 VARSATOR – O iesire la rampa cu ceva nou, bine pus la punct v-ar scoate din starea de monotonie, total necreativa. Sunteti in negocieri cu niste angajatori, parteneri de afaceri sa gasiti formula ideala ca sa munciti la ceva care sa v-aduca atat satisfactii materiale, cat si morale.

Horoscop 2016 PESTI – O sa va faca o vizita cineva cu care ar trebui sa va-ntalniti acum vreo luna si poate puneti la cale un proiect de succes. Noutati la serviciu, poate fi ceva incitant la care sa lucrati cu placere, intr-un alt colectiv, poate, sau poate va treziti cu colegi noi.

Horoscop 2016 BERBEC – Foarte posibil rendez-vous si care inseamna enorm pentru voi si o s-aveti parte de o surpriza placuta. Se contureaza o sansa de bani si totodata cheltuieli pe care nu le mai puteti ignora, o rata, o factura sau aveti de achitat tabara copiilor.

Horoscop 2016 TAUR – Ati putea prelungi un contract si sa obtineti niste beneficii suplimentare sau poate fi un angajament nou-nout. Se poate legaliza un act de maxima importanta si sa va luati casa, ori sa mai completati lipsurile din familie, poate-aveti nevoie de inca o masina.

Horoscop 2016 GEMENI – Se poate sa plecati intr-o deplasare si sa va luati o camera la un hotel, sa profitati si de weekend sa va si distrati o zi, doua. O sa vi se aprobe un proiect care v-ar aduce bani frumosi, dar o s-aveti de lucru si bine-ar fi sa fiti perseverenti ca sa va achitati de toate responsabilitatile. Sursa Pro Tv

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE