Home / Administratie / Lucreția Cadar, la al patrulea mandat de primar, la Deda

Lucreția Cadar, la al patrulea mandat de primar, la Deda

Distribuie

Ședința Consiliului Local al comunei Deda de luni, 4 iulie, a consfințit învestirea oficială în funcția de primar al comunei a Lucreției Cadar, care a depus jurământul în fața consilierilor locali aleși în urma votului din 5 iunie.
„Sunt onorată în aceste momente să port tricolorul României. Pentru mine, este o onoare și o cinste, iar învestirea pentru al patrulea mandat de primar al comunei Deda mă onorează. A depune jurământul pe Constituția României și pe Biblie este un lucru extraordinar, un lucru care în simțămintele mele ca și om înseamnă foarte mult. Înseamnă responsabilitate, înseamnă respectarea legii, înseamnă rezolvarea problemelor comunității care și-a pus încrederea în mine ca om și primar. Consilierii locali aleși ai comunei Deda și-au asumat o mare responsabilitate, depunând jurământul cu mâna pe Biblie și Constituție, cărțile de lege supremă ale țării noastre. Jurământul pe Biblie înseamnă că trebuie să faci ceea ce-ți cere legea, înseamnă că trebuie să te conformezi problemelor oamenilor și trebuie să faci totul pentru comunitatea pe care o reprezinți. A lucra în spiritul legii, a lucra pentru oameni, a-ți face datoria înseamnă acest jurământ, ceva mai presus decât orice pe lumea asta”, a precizat Lucreția Cadar.

„Am nevoie de sprijinul tuturor”
În noul său mandat de primar, Lucreția Cadar a început cu mulțumirile adresate locuitorilor comunei, care au făcut posibilă realegerea sa pentru al patrulea mandat de primar, cerând totodată sprijinul consilierilor locali pentru a continua proiectele la nivelul comunei Deda. „În mandatele mele, m-am bucurat de sprijinul colegilor consilieri. În acest nou mandat, avem consilieri noi, colegi tineri cu putere de muncă, fapt pentru care am nevoie de sprijinul tuturor, iar împreună, uniți, să putem duce comuna Deda pe noi trepte de dezvoltare. Este un imperativ al nostru, un lucru care la sfârșitul mandatului ne va asigura noi mandate tuturor celor care ne implicăm în aceste probleme. Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc familiei mele pentru sprijin, colegilor din PSD, împreună cu care am fost în campania electorală, alături de care am obținut un scor extraordinar la alegeri. Vreau să mulțumesc și colegilor din opoziție, dumneavoastră tuturor pentru faprul că astăzi sunteți în primul etalon al activității comunei Deda”, a subliniat primarul comunei Deda.

Alin ZAHARIE


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Propunere PNL. Pasaj subteran în zona Cocoșul de Aur

Distribuie Consilierul local al Municipiului Târgu Mureș, Horea Șarlea, a prezentat, în cadrul unei conferințe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.