Home / Administratie / Primarul din Gurghiu, Laurențiu Boar, a depus jurământul pentru un nou mandat

Primarul din Gurghiu, Laurențiu Boar, a depus jurământul pentru un nou mandat

Ședința extraordinară a Consiliului Local al comunei Gurghiu care a avut loc luni, 4 iulie, a avut pe ordinea de zi depunerea jurământului de către primarul reales al comunei Gurghiu, Laurențiu Boar, în fața Consiliului Local.
„Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în campania pentru alegerile din 5 iunie, tuturor celor care m-au votat, dar și celor care au avut altă opțiune de vot. Mulțumesc familiei mele pentru că a trecut cu bine și de această dată, în contextul în care a fost o campanie destul de vulgară la adresa mea și la adresa familiei mele. Dar nu asta contează, noi trebuie să dăm dovadă de respect față de oameni, față de comunitate și să ne apucăm de treabă. Avem în fața noastră un mandat care va aduce realizări frumoase, avem două proiecte pe fonduri europene pentru care am fost anunțați că avem finanțare. De asemenea, se mai lucrează la două proiecte pe fonduri europene, precum și cele din bugetul local care ne stă la dispoziție. Sper într-o bună colaborare cu consilierii locali, din 2004 nu am avut probleme cu niciun consiliu local, toate proiectele propuse au trecut cu votul majorității. Am încercat să ținem un echilibru în comună, în toate satele aparținătoare, față de toate categoriile sociale, să nu facem discriminări. Consider că am făcut lucruri frumoase în cei 12 ani, lucru reliefat și în procentul de 85 % cu care am câștigat la alegerile din 5 iunie”, a precizat Laurențiu Boar.

Sprijin din partea Consiliului Județean Mureș
La ședința de învestire în funcție a primarului Laurențiu Boar, a fost prezent și noul președinte al Consiliului Județean Mureș, Peter Ferenc, care, în calitate de președinte de CJ, și-a exprimat sprijinul pentru comuna Gurghiu. „După patru mandate și jumătate, mă simt încă primar și știu ce înseamnă pentru un primar acest sentiment al unui nou început. Aici, la Gurghiu, se poate vedea că după trei mandate deja aveți experiența necesară pentru a conduce foarte bine o comună cu realizări frumoase. Sper ca relația bună pe care ați avut-o cu Consiliul Județean va continua, cred că voi fi cel mai deschis președinte, pentru că știu ce înseamnă funcția de primar și ușa mea va fi mereu deschisă pentru dumneavoastră, voi face tot posibilul ca Gurghiul, precum și celelalte comune de pe Valea Gurghiului să primească ajutorul cuvenit din partea Consiliului Județean Mureș”, a afirmat Peter Ferenc.
La rândul său, Alexandru Câmpean, vicepreședintele Consiliului Județean Mureș, l-a felicitat pe Laurențiu Boar pentru reușita sa, garantând pentru calitățile acestuia în folosul comunității din Gurghiu. „În multe domenii de activitate, începerea activității presupune și depunerea jurământului. Pentru mulți, acest lucru este o pură formalitate, un document pus la dosar și atât. Pe primarul Laurențiu Boar îl cunosc de mai mulți ani  și așa cum îl știu vă pot da asigurarea că a rostit jurământul din adâncul conștiinței cu dorința de a se dărui întru totul funcției de primar în vederea realizării obiectivelor pe care și le-a propus pentru binele comunității din comuna Gurghiu”, a precizat Alexandru Câmpean.
La ședința de învestire, a fost prezentă și Mara Togănel, consilier județean din partea PNL, care, la rândul său, a ținut să-l felicite pe Laurențiu Boar. „În numele colegilor din Consiliul Județean îl asigurăm pe domnul primar Laurențiu Boar de toată susținerea noastră. Important este să se țină de cuvânt și să continue munca începută în comuna Gurghiu, unde realizările se văd cu ochiul liber”, a menționat Mara Togănel.

Alin ZAHARIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Probleme la asfaltarea a două străzi din Târgu Mureș

Municipalitatea târgumureșeană anunță de ceva vreme că în oraș au loc lucrări intense de asfaltare …