Cu multe nume noi și reveniri, ASA a pornit la drum FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 760 Vizualizări

Cu multe nume noi și reveniri, ASA a pornit la drum

După ce în urmă cu câteva zile a încheiat la egalitate primul joc amical susținut cu nou promovata în Liga II de fotbal, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, 0-0 pe teren propriu, prim divizionara ASA Târgu-Mureș a învins duminică cu scorul 2-1 (0-0) în meciul revanșă disputat pe stadionul din Odorheiu Secuiesc. Golurile târgumureșenilor au fost înscrise de Andrei Ciolacu (min. 50) și Ianis Zicu (min. 78), în timp ce covăsnenii au reușit egalarea la 1 în minutul 72.

Lotul ASA a intrat într-un cantonament centralizat de pregătire, pe o perioadă de o săptămână, cu antrenamente intense și câteva jocuri amicale. Lotul pe care staff-ul tehnic condus de Dario Bonetti îl are la dispoziție are următoarea componență: Eduard Stăncioiu, Adrian Viciu, Bogdan Moga și Alex Podar (portari), Robert Candrea, Ricardo Cadu, Alexandru Ioniță, Francisco Garcia, Walter Fernandez, Carles Embuena, Ferran Monzo, Antonio De Queiroz, Gabriel Mureșan, Ianis Zicu, Gabriel Matei, Emil Dică, Andrei Ciolacu, Andrei Cordoș, Alin Dobrosavlevici, Feketics Norbert, Sergiu Păcurar, Szasz Tihamer, M. Petra, Carlos C., Y. Hamed (jucători de câmp). Din lot mai fac parte și Benjamin Kuku și Adrian Borza, dar ambii sunt accidentați și urmează un program separat de recuperare, iar conducerea mai poartă în aceste zile negocieri cu Sebastian Bucur și Andrei Ludușan, jucători care aparțin de cluburile Dinamo, respectiv CSM Râmnicu Vâlcea.
După cum se poate observa, din lot fac parte mulți jucători noi, unii reveniți la formația mureșeană (Zicu, Cordoș), alții revin în fotbalul românesc, cum este cazul fundașului Ricardo Cadu, care a activat mai multe sezoane la CFR Cluj, formație cu care a cucerit mai multe trofee. Având în vedere situația specială în care se află clubul mureșean, noii jucători vor fi prezentați oficial doar după ce vor fi îndeplinite toate procedurile legale în vigoare, în momentul în care contractele vor fi semnate și aprobate, inclusiv de către administratorul judiciar al clubului.

Zicu revine la ASA cu golul victoriei

După ce a făcut parte din lotul ASA în urmă cu un sezon, an în care roș-albaștri au devenit vicecampioni, Ianis Zicu a revenit de la ACS Poli Timișoara, care a retrogradat în liga secundă reușind golul victoriei. Dario Bonetti a început partida de duminică cu următorul 11: Stăncioiu- Dobrosavlevici, Cadu, Ferran Monzo, G. Matei- Petra, C. Martinez, Zicu- E. Dică, Al. Ioniță, Feketics. La pauză au mai intrat pe teren Andrei Ciolacu, (rămas și el la ASA după ce în sezonul trecut a evoluat sub formă de împrumut de la Dinamo), Bucur, Ursu și Antonio de Queiroz, iar în minutul 70 au intrat Walter Fernandez și A. Cordoș. Următorul amical al mureșenilor este programat joi, în compania formației Foresta Suceava, ora de începere urmând să fie stabilită. Noua ediție a Ligii I debutează la sfârșitul săptămânii viitoare, în 23 iulie, dar încă nu a fost stabilit țintarul.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE