Portarul fetelor de la ASA, transfer la Atletico Madrid! Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 484 Vizualizări

Portarul fetelor de la ASA, transfer la Atletico Madrid!

Portarul echipei feminine de fotbal ASA Târgu-Mureș și a reprezentativei României, Andreea Părăluţă a semnat cel mai important transfer pentru fotbalul mureșean. Dâmboviţeanca de 21 ani va evolua în sezonul viitor la Atletico Madrid. Andreea a venit la echipa mureșeană de la CSȘ Târgoviște în urmă cu șase ani, an în care formația lui Seches Carol a cucerit titlul de campioană și Cupa României, după care s-a clasat în toți anii următori pe locul secund în ambele competiții. Excepție a făcut sezonul recent încheiat, când formația mureșeană a recucerit Cupa României. Părăluţă s-a despărţit așadar de ASA după şase ani petrecuţi la Târgu Mureş, văzându-și la cei 21 de ani (va împlini 22 de ani în 27 noiembrie) visul cu ochii. Ea a participat cu ASA în urmă cu câteva sezoane în Women Campions League, ulterior fiind împrumutată și la Olimpia Cluj pentru participarea în grupele aceleiași competiții. Pentru ea anul 2016 devine astfel unul extrem de important.

paraluta_2După ce a devenit în această vară licenţiată în Relații Internaționale și Studii Europene de la Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureş, a ajuns la una dintre cele mai puternice echipe dintr-un campionat puternic al Europei, care a participat sezonul precedent în Liga Campionilor, a încheiat pe locul 3 ultima ediție a campionatului şi este la rândul ei ultima deţinătoare a Cupei Spaniei.

 

Încă un obiectiv de atins: calificarea la Euro

Pentru portarul „tricolorelor” planurile pentru acest an nu se opresc aici. În această perioadă ea se află în cantonament cu naţionala României la Cheile Grădiştei, care ţinteşte calificarea în premieră la un turneu final al Campionatului European din 2017 din Olanda, unde România se află la doar două meciuri de calificarea, în premieră, la un turneu final. Ea are până în prezent 33 de prezenţe în poarta României și transferul la Atletico Madrid poate constitui o nouă oportunitate pe cea care a fost desemnată anul trecut cea mai bună fotbalistă a României. „Sunt nespus de  bucuroasă că pot evolua la una dintre cele mai puternice echipe din Spania, mi s-a îndeplinit un vis important, după o perioadă îndelungată petrecută la Târgu Mureş, unde am avut ani frumoși, cu multe împliniri. Plecarea mea la Madrid reprezintă o importantă oportunitate pentru mine să joc la cel mai înalt nivel. Cred în mine şi în abilităţile mele, voi munci pentru a mă impune”, a declarat Andreea Părăluță la despărțirea de ASA.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE