Home / Invatamant / Echipa Departamentului de Informatică din cadrul UPM Târgu-Mureș, premiată peste hotare

Echipa Departamentului de Informatică din cadrul UPM Târgu-Mureș, premiată peste hotare

Directorul Departamentului Informatică din cadrul Universității „Petru Maior” (UPM) din Târgu-Mureș, conf. univ. dr. Genge Béla, a transmis marți, 12 iulie, că Departamentul de Informatică, prin lucrarea intitulată „A Clustering-based Approach to Detect Cyber Attacks în Process Control Systems” (autori: I. Kiss, B. Genge, P. Haller), a câştigat Best Paper Award la IEEE International Conference on Industrial Informatics, ce a avut loc în perioada 22-24 iulie 2015, la Cambridge, UK. În competiție au fost înscrise peste 200 de lucrări.
„Lucrarea menţionată mai sus a câştigat totodată IEEE Industrial Electronics Society (IES) Best Paper Award pentru anul 2015 (premiul pentru cea mai bună lucrare dintre cele mai bune lucrări care au fost premiate în 2015). Premiul constă în 1000 USD şi decontarea transportului + cazare la Firenze, Italia, în octombrie 2016, pentru ridicarea premiului (pentru toţi autorii/co-autorii lucrării)”, a declarat conf. univ. dr. Genge Béla.
Potrivit conf. univ. dr. Genge Béla, o altă lucrare intitulată „A Framework for Designing Resilient Intrusion Detection Systems for Critical Infrastructures” (autori: B. Genge, P. Haller, I. Kiss), care a fost prezentată la Conferinţa Tenth Annual IFIP Working Group 11.10 International Conference on Critical Infrastructure Protection, în perioada 14-16 martie, la Arlington, Virginia, USA, a fost clasificată TOP 5 BEST PAPERS şi a fost selectată pentru a fi publicată în revista International Journal of Critical Infrastructure Protection, Elsevier (FI=1.351).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sărbătoare la UMFST, de 1 Decembrie!

Comunitatea academică a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din …