Share

Home / Eveniment / Condiţiile de viaţă şi muncă în Germania, prezentate mureșenilor

Condiţiile de viaţă şi muncă în Germania, prezentate mureșenilor

Directorul executiv al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Mureş, Gheorghe Ştef, a declarat joi, 14 iulie, că la Târgu-Mureș „Ziua informării EURES”, zi dedicată persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în străinătate, a fost marcată printr-o serie de prezentări oferite mureșenilor aflați în căutarea unui loc de muncă în Germania sau în alte state ale Uniunii Europene. Astfel, acestor persoane le-au fost prezentate condiţiile de viaţă şi muncă în Germania și oportunităţile pentru tineri de a lucra ȋn Uniunea Europeană prin programul „Your First EURES Job”.
3 ajofm„Doamna Gyöngyver Böhm, expert şi recrutor din cadrul Serviciilor de Plasare Internaţională al Centralei de Mediere a Străinilor ZAV Bonn din Germania, a făcut o prezentare a condiţiilor de muncă şi de viaţă din Germania, deoarece prin Reţeaua EURES România predomină ofertele de muncă în Germania. Consilierii EURES din cadrul AJOFM Mureş, Luminiţa Chirilă, şi ANOFM Bucureşti, Georgiana Enache, au prezentat programul „Primul tău loc de muncă EURES”. Acest program reprezintă o oportunitate unică de a ajuta persoanele cu vârsta între 18 si 35 ani de a-şi găsi un loc de muncă în alt stat UE, susţinând financiar transportul pentru interviu, costurile de relocare şi cursurile de limbă străină”, a precizat Gheorghe Ştef.2 ajofm

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Grădina de Vară, pregătită și pentru anotimpul rece

Cunoscutul restaurant Grădina de Vară, reamenajat de compania Darina, în urmă cu 2 luni, va …

Share
Share