Workshop de regresii în vieți anterioare, cu dr. Elena Gabor Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 906 Vizualizări

Workshop de regresii în vieți anterioare, cu dr. Elena Gabor

După ce și-a lansat anul trecut cartea „Acasă la Arborele Vieții”, o lucrare revoluționară care aruncă o lumină asupra misterelor conștiinței, vieții și ale morții și asupra rădăcinilor cauzale ale bolilor, dr. Elena Gabor revine la Târgu-Mureș, în luna iulie, pentru a susține cursuri de certificare în hipnoza/hipnoterapia de conectare cu nivelurile superioare de conștiintă, în hipnoterapia medicală și în hipnoterapia spirituală (în terapia de regresie în vieți anterioare și în terapia de regresie în viața dintre vieți), dar și un workshop de regresii în vieți anterioare. Workshop-ul va avea loc sâmbătă, 30 iulie, la Teatrul Ariel.

Dr. Elena Gabor are o experiență de zece ani în domeniul hipnoterapiei, lucrând cu clienți și pacienți din întreaga lume și predând studentilor cursuri de certificare în Statele Unite și în Europa. Ea predă sub egida a două asociații internaționale de hipnoză cu sediul în Statele Unite ale Americii și, în prezent, lucrează cu o echipă de medici români la crearea, în România, a unei asociații de hipnoză care va fi o extensie a uneia dintre asociațiile internaționale cu sediul din SUA. „Vă voi ghida de două ori în regresii în vieți anterioare și a doua oară vom continua și cu o regresie în viața dintre vieți (explorarea nivelului de existență supraconștient, a realității ultime). Este un workshop pe care îl prezint de mulți ani în Statele Unite. Transformări uimitoare au fost obținute de participanții la workshop-urile mele de regresie. Dacă vă amintiți, într-un astfel de workshop, Gina, cazul prezentat pe canalul meu de Youtube, a văzut viața de amerindian care a ajutat-o să-și depășească rezistența pe care o simțea legată de a ține ordine în casă. La același workshop, o alta participantă și-a rezolvat altă problemă: coșmarurile”, a transmis dr. Elena Gabor.

Hipnoterapie pentru dezvoltare personală și creștere spirituală
Potrivit medicului, la cursurile din iulie pot participa atât medicii, personalul medical și psihologii, cât și oameni de alte profesii care doresc să practice hipnoterapia pentru dezvoltare personală și cea pentru creștere spirituală. „Tematica cursului de certificare este foarte vastă și interesantă. Ce poate fi mai fascinant decât să înveți cum să te redescoperi pe sine și cum să te reconectezi cu conștiința ta superioară, proces care te ajută să te deschizi către teritorii fascinate ale existenței multidimensionale ale sinelui propriu, unde se află lecții valoroase de viață și cheia vindecării bolilor subconștientului, care se manifestă ca boli ale corpului fizic? Ce poate fi mai captivant decât să-ți înțelegi natura adevărată, scopul existenței tale și ce trebuie să faci pentru a ajunge să trăiești o viață echilibrată, frumoasă, să ai o sănătate optimă și să simți cu adevărat fericirea la nivel de sentiment? Aceste cursuri de certificare în România se vor desfășura în trei module. Primul modul este predat prin intermediul prezentărilor video pe care fiecare participant le va primi prin e-mail, pentru a permite participanților să învețe noțiunile teoretice de bază într-un mod relaxat, în ritmul dorit. Modulele 2 și 3 se vor desfășura pe perioada a 5 zile fiecare, în care se va continua predarea materialului cursului în România, atat în București cât și la Târgu-Mureș și se va face practică pe clienți/pacienți. Programul de predare pentru 2016 pentru modulele 2 și 3 este următorul: în București, modul 2 va avea loc în iunie 23, 24, 25, 26, 27 și modul 3 în iulie 21, 22, 23, 24, 25 de la 09.30 la 18.00. La Târgu-Mureș, modul 2 se va ține în iulie 7, 8, 9, 10, 11 și modul 3 în august 4, 5, 6, 7, 8, de la 09,30 la 18,00. Cei interesati să se înscrie la curs mă pot contacta la adresa de e-mail drelenagabor@yahoo.com”, a precizat dr. Elena Gabor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE