Concertul lui André Rieu, transmis prin satelit la Cinema Arta din Târgu-Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 700 Vizualizări

Concertul lui André Rieu, transmis prin satelit la Cinema Arta din Târgu-Mureș

D’STARS prezintă şi anul acesta, la Cinema Arta din Târgu-Mureş, concertul lui André Rieu, transmis prin satelit de la Maastricht, Olanda. Acesta va avea loc sâmbătă 23 iulie, ora 20.45 (ora României). Concertul va avea o durată de 3 ore (include o pauza de 15 min). Un bilet costă 45 lei, iar biletele pot fi achiziționate de la casieria Cinema Arta
Comentând asupra spectacolului de anul acesta, artistul a declarat: „În fiecare an găsim metode noi de a face din concertul de la Maastricht o experienţă unică, atât pentru spectator, cât şi pentru publicul care ne urmăreşte în cinematografe. Investim foarte mult timp, energie şi dragoste în crearea a ceea ce îmi place să numesc magia Maastricht”, a transmis André Rieu.
Exclusiv pentru audienţa din cinematografe, gazda evenimentului, Charlotte Hawkins, va face o introducere a spectacolului, iar la sfârşitul concertului, îi va lua un interviu maestrului André Rieu, imediat ce acesta va părăsi scena marelui spectacol. Concertul lui André Rieu de la Maastricht 2016 se anunţă a fi cel mai mare şi spectaculos concert al artistului difuzat în cinematografe vreodată.
Concertul transmis prin satelit este înregistrat cu câteva zile înaintea datei de difuzare în cinematografe, în timpul turneului de vară al artistului la Maastricht. Părţile vorbite ale concertului sunt preponderent în limba engleză, cele vorbite în limba natala a lui André Rieu, olandeza, fiind subtitrate în limba engleză.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE