Home / Sport / Nouă medalii pentru înotătorii cadeți de la H2O Team

Nouă medalii pentru înotătorii cadeți de la H2O Team

Natația este una dintre disciplinele sportive care se află în plin sezon în perioada verii. O competiție majoră pentru înotătorii de la categoria cadeți (12-14 ani) a avut loc la sfârșitul săptămânii la Oradea, unde s-au desfășurat Campionatele Naționale de Înot pentru această categorie de vârstă. Sportivii clubului târgumureșeasn H2O Team, prezenți la competiție cu un lot de 7 înotători, antrenați și îndumați de profesotii Bartalis Károly și preparatorul fizic Nagy István Barna s-au întors acasă cu un număr de 9 medalii.

natatie 2Deși nu a cucerit niciun titlu național, Mészáros Balázs, în vârstă de 13 ani, a avut o evoluție de excepție la această competiție, cucerind nu mai puțin de 5 titluri de vicecampion național și o medalie de bronz, fiind apreciat și premiat de către membrii conducerii federației de specialitate. Datorită celor cinci clasări pe locul secund și șase pe podium, în clasamentul general, după cumularea punctelor obținute la fiecare probă, tânărul mureșean a ocupat locul I la categoria sa de vârstă. Balázs a încheiat al doilea cursele din finalele probelor de 200 m mixt, 400m mixt, 100 m spate, 100 m bras și 200 m bras, la care a adăugat medalia de bronz de la 200 m liber. Pentru clasamentul general au contat și cele două locuri IV în probele de 100 m fluture, 400 m liber și alte două locuri V la 50 m liber, respectiv 200 m spate.

Alte reușite și un titlu pentru mureșeniDouă medalii a obținut și colega sa de club Siklodi Orsolya, tot în vârstă de 13 ani, care a cucerit medalia de argint la proba 100 m bras și cea de bronz la 200 m bras. Clubul târgumureșean a avut totuși și un campion, chiar dacă acesta a cucerit tilul alături de înotători ai altui club. Este vorba despre Paul Roman, care a devenit campion alături de ștafeta clubului CSȘ Suceava în finala probei 4×100 metri liber la categoria băieților de 12 ani.
Din delegația clubului H2O Team Târgu-Mureș au mai făcut parte sportivii Chirilaș Michael (14 ani), Bajkó Eszter (12 ani), Lazsádi Katalin (12 ani) și Csegedi Krisztián (12 ani), fiecare dintre ei reușind să-și îmbunătățească performanțele personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Junioarele, scutite de efort suplimentar

Echipa de handbal feminin de la categoria junioarelor I CSM Târgu Mureș urma să susțină …