Home / Social / Tabără de creație online pentru persoanele cu dizabilități

Tabără de creație online pentru persoanele cu dizabilități

Distribuie

Asociația „Hifa-România” din Târgu-Mureș desfășoară, în perioada 15 iulie – 25 august, o tabără de creație online destinată persoanelor cu dizabilităţi şi boli cronice intitulată „Gustul vieții prin ochii persoanelor cu dizabilități”, cu scopul de a-i sprijini pe artiștii cu dizabilităţi şi boli cronice în realizarea lucrărilor de artă și în expunerea acestora.

„Prin acest proiect, dorim să facilităm conlucrarea artiştilor cu dizabilităţi şi boli cronice în realizarea lucrărilor de artă pentru a oferi societăţii punctul lor de vedere reflectat în operele de artă care vor fi făcute în timpul acestei tabere. Proiectul este finanțat de municipiul Târgu-Mureș”, au precizat reprezentanții asociației.
Persoanele care doresc să se înscrie în acest proiect trebuie să respecte următoarele reguli: operele de artă să fie realizate în perioada 15 iulie – 10 august 2016, iar fiecare operă de artă va fi fotografiată si trimisă, în format electronic, cel târziu până la data de 15 august 2016 la adresa de e-mail: office@hifa.ro; fiecare participant trebuie să ofere cel puţin 2 sau maximum 5 opere de artă; operele de artă să fie realizate în cadrul taberei de creaţie „Gustul vieții prin ochii persoanelor cu dizabilități”; fotografiile operelor de artă vor fi postate pe pagina oficială de Facebook a Asociaţiei „Hifa-România” în perioada 16-19 august 2016, pentru a putea fi apreciate de vizitatori; operele de artă vor fi incluse în expoziţia „Perle ascunse”, ediţia a VI-a, care va avea loc în perioada 20-28 august 2016; consultarea unor artişti renumiţi pentru alegerea operelor de artă celor mai valoroase și fidele subiectului propus se va realiza în data de 20 august 2016; în data de 25 august, la Festivalul de Vară al Persoanelor cu Dizabilităţi şi Boli Cronice, organizat de Asociaţia „Hifa-România”, va avea loc decernarea premiilor pe baza aprecierilor de pe Facebook şi propunerilor artiştilor renumiţi, iar candidaţii au obligația de a participa la evenimentul decernării premiilor.
Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon: 0744-959.990 sau 0752-062.121.
Asociația „Hifa-România” a sărbătorit anul trecut 15 ani de activitate. Păstrarea demnității identității umane fără a le schimba persoanelor cu dizabilități convingerile fundamentale. Aceasta a fost și rămâne viziunea asociației, un loc în care se regăsesc persoane adulte cu dizabilităţi, bolnavi cronici, copii şi tineri, oameni ce provin din medii defavorizate.


De asemenea, verificati

FOTO: Accident pe strada Mihai Viteazu din Reghin

Distribuie Pompierii Detașamentului Reghin au intervenit, luni după-masă, 5 iunie, pentru asigurarea măsuri specifice prevenirii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.