PRU Mureş, candidaţi proprii la parlamentare Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 738 Vizualizări

PRU Mureş, candidaţi proprii la parlamentare

pru muresConsiliului Județean al Partidului România Unită (PRU) Mureş s-a reunit duminică, 17 iulie, la Târgu-Mureş, prilej cu care au fost efectuate evaluări asupra activității din perioada campaniei electorale, precum şi analiza rezultatelor obținute în cadrul alegerilor locale și inițiate măsuri și strategii pentru alegerile parlamentare.

Potrivit liderului PRU Mureş, Răzvan Biro, alegerile locale din luna iunie 2016 au reprezentat un prim test electoral, la care PRU s-a prezentat cu liste complete de candidați la Consiliul Județean și Consiliul Municipal Târgu-Mureș, precum şi cu 10 candidați la funcția de primar în tot atâtea localități şi cu liste de candidați pentru consiliile locale a 28 de localități din județ.

Aproape 5.000 de voturi pentru Consiliul Judeţean

Ca urmare a acestor candidaturi, PRU a obținut 4.979 din voturile mureșenilor pentru Consiliul Județean (2,14%), 1.624 de voturi pentru Consiliul Municipal (2,57%), iar în teritoriu au obținut un număr total de 16 mandate de consilieri locali, în următoarele localități: Băla (1), Brâncovenești (2), Ceuașu de Câmpie (1), Chiheru de jos (1), Cristești (2), Glodeni(1), Grebenișu de Câmpie (2), Râciu (1), Saschiz (1), Sâncraiu de Mureș (1), Sânpetru de Câmpie (1) şi Sântana de Mureș (2). „Alegerile locale au reprezentat un prim test electoral, care ne-a plasat într-un cadru favorabil în ceea ce privește răspândirea și popularizarea partidului nostru. Scorul obținut nu este unul extraordinar, dar rezultatul generat este unul promițător în privește viitorul filialei. Am plecat de la zero, iar după aceste alegeri am obținut susținerea a aproximativ 5.000 de români, avem 16 consilieri locali prin care putem contribui la dezvoltarea comunităților implicite, am avut un prim contact cu electoratul și am atras mai mulți simpatizanți și membri în rândurile noastre. Este o experiență pozitivă, care ne dă încredere în ceea ce privește următoarele scrutinuri electorale”, a afirmat Răzvan Biro.

Luptă pentru redobândirea demnităţii naţionale

Legat de alegerile parlamentare, filiala PRU Mureş a demarat activitatea de pregătire și elaborare a strategiei electorale, până în toamnă urmărind extinderea și consolidarea structurilor în județ, precum și dezvoltarea mijloacelor de comunicare internă și externă. „În luna septembrie este programată o nouă ședință, când vor fi validați de către Consiliu candidații PRU Mureș pentru Senatul și Camera Deputaților și va fi aprobată strategia electorală. Până atunci, conducerea PRU Mureș va depune eforturi considerabile pentru solidificarea organizației, în așa manieră încât să se asigure de o poziție competitivă în cadrul următoarelor alegeri și îi îndeamnă pe toți cei care mai cred în valorile naționale românești să se alăture patrioților din Partidul România Unită, în lupta pentru aducerea în prim plan a justiției și echității sociale la nivelul societății, precum și pentru redobândirea demnității naționale”, a menţionat Răzvan Biro.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE