Home / Slider / Lucky Dragons, evoluție bună la naționalele de baschet

Lucky Dragons, evoluție bună la naționalele de baschet

Clubul de baschet Lucky Dragons a participat în perioada 26 iunie – 16 iulie la Liga Naţională de Babybaschet şi Minibaschet de la Mangalia, având înscrisă câte o echipă la fiecare categorie. Timp de şase zile, „dragonii” au disputat 18 partide în compania mai multor echipe din ţară, iar la finalul competiţiei echipa de baby a clubului s-a clasat pe locul 28 din 98 echipe, iar cea de minibaschet pe locul 27 din 60 echipe participante.
„Participarea la un asemenea campionat este benefică pentru sportivii care se antrenează un an de zile şi aici au posibilitatea să pună în valoare ce au învăţat la antrenamente, acumulând experienţă. Suntem mulţumiţi de rezultatele copiilor şi ne dorim ca în fiecare an să fim mai buni. Copiii clubului nostru beneficiază de antrenamente adecvate vârstei lor şi, constant, antrenorii se pun la curent cu ultimele tehnici de pregătire a sportivilor, asigurându-le echipamente şi tot ceea ce le este necesar pentru o evoluţie cât mai bună în acest domeniu. Luna aceasta, trei sportivi de la Lucky Dragons vor participa la tabară Perfom Basket de la Braşov, unde vor fi prezenţi cei mai buni sportivi din ţară, iar acest lucru ne face mândri şi dornici de a ne continua activitatea cu şi mai multă pasiune”, a declarat Emil Şteţca, preşedintele ASC Lucky Dragons.
Lucky Dragons BabybaschetLotul echipei de babybaschet a fost compus din sportivii: Hatoş Mark, Gherman Dragoş, Kostza Krisztian, Şandru Octavian, Kiss Roland, Icolzan Antonio, Ghiţă Patric, Ghenoiu Maria, Tiuţ Carla, Moldovan Andeea, Beică Maura. Câştigătorul concursului “Coşul de Aur” a fost Kiss Roland, care a înscris 26 puncte din 30 posibile.
Lotul echipei de minibaschet a fost compus din sportivii: Bota Claudiu, Kiss Roland, Nistor Vlad, Oprea David, Terzi Mihnea, Pantea Rareş, Stoica Raul, Şandor Ştefan, Nekula Alin, Nekula Mihai, Băbuţ Darius, Zalum Andrei.
Antrenorii echipelor: Emil Şteţca, Zenaida Mărginean, Ceauşu Corina.
Clubul de baschet Lucky Dragons îşi desfăşoară activitatea în cartierele Tudor, Unirii, Dâmbul Pietros şi în localitate Nazna. Orice copil care doreşte să practice acest sport frumos, fie de performanţă fie doar de divertisment, poate să ia legătura cu Emil Ștețca la numărul de telefon: 0751.348.847.Lupa darza sub panouri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu Mureș: În curând, o creşă nouă pe strada Apaductului!

În vederea creșteri calității infrastructurii educaționale pentru învățământul antepreșcolar din Municipiul Târgu Mureș, astfel încât …