Servicii de cea mai înaltă calitate în medicina dentară, la Tomident Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5080 Vizualizări

Servicii de cea mai înaltă calitate în medicina dentară, la Tomident

În Târgu-Mureș, s-a deschis, în această perioadă, un nou cabinet de medicină dentară, implantologie și radiologie dentară, Tomident, dotat cu aparatură de ultimă generație, care oferă pacienților o gamă variată de servicii medicale de cea mai înaltă calitate în domeniul implantologiei orale și a imagisticii digitale. Administratorul cabinetului, Dr. Fehervari Tamas-Istvan, medic dentist, certificat in implantologie orală, a declarat că acest cabinet s-a deschis din dorința de a le oferi locuitorilor municipiului Târgu-Mureș posibilitatea de a beneficia de servicii premium în medicina dentară în ceea ce privește implanturile dentare.

Rep.: Vă rugăm să ne prezentați acest cabinet de medicină dentară recent deschis în municipiul Târgu-Mureș. Care sunt serviciile pe care le oferiți pacienților și ce aduce nou pe piața serviciilor de medicină dentară?

Dr. Fehervari Tamas-Istvan, medic dentist, implantologie orală și competență în radiologie dentară: În urmă cu câteva săptămâni, am deschis în Târgu-Mureș un cabinet de medicină dentară și implantologie format din două săli de tratament dotate cu apratura si unituri dentare de ultimă generație. Pe lângă manoperele de stomatologie, echipa noastră efectuează și intervenții de chirurgie minim invazive, care reprezintă o noutate în Târgu-Mureș. Chirurgia minim invazivă presupune inserarea unui implant în cel mult 30 de minute fără adăugare de os și fără alte intervenții care distrug țesutul fizionomic al pacientului. Lucrarea protetică se finalizează în doar trei sau maxim patru zile, protetica având misiunea de a asigura obținerea unei danturi echilibrate din punct de vedere funcțional și estetic. O altă tehnică revoluționară pe care noi o practicăm în cabinetul nostru este în domeniul endodonției. Vorbim despre un singur ac cu care lucrăm de la inceput pana la sfarsitul tratamentului. În Mureș, sunt puține cabinetele care practică această tehnică. Totodată, ne ocupăm de profilaxie, ceea ce înseamnă igienizarea și albirea dinților cu kit de albire din materiale provenite din SUA. Albirea se efectuează într-un timp foarte scurt, de 20 de minute, fără lampă. Așadar, vorbim despre o tehnică simplă, rapida si fara durere de albire fără lampă, totodata acest produs are și home kit. Pe lângă cele amintite, paleta noastră de servicii mai include tratamentul cu acid hialuronic, care se injectează în buze. În clinica noastră, deținem aparatură modernă de ultimă generație. Aparatul radiologic provine din Germania. Până acum, era mai simplu ca focalizarea razelor să fie pe un film analog, care era developat și să zicem scanat digital. Acum cu senzorul digital avem o expunere de raze X cu 60-70% mai putin, deci putem efectua intr-o singura sedinta de lucru 2-3 sau 4 radiografii la pacienti cu acelasi cantitate de doza de raze ca si cele conventionale cu film analog.

 

Rep.: Putem spune că serviciile oferite sunt exclusiviste. Era nevoie ca un astfel de cabinet să apară pe piața din Târgu-Mureș?

Dr. Fehervari Tamas-Istvan: Vorbim despre servicii premium în medicina dentară în ceea ce privește absolut orice aspect al acestuia. Locuitorii orașului obșinuiau să plece în alte orașe sau în străinătate pentru aceste manopere. În marile orașe, aceste tipuri de implanturi se realizează aproape zilnic. Spre exemplu, în Budapesta, am cunoscut un doctor care efectua în jur de 15-20 de implanturi într-o zi.

Rep.: Din câți medici este formată echipa?

Dr. Fehervari Tamas-Istvan: Echipa medicală este formată din trei medici și o asistentă medicală, un specialist în ortodonție, doi medici de stomatologie generală și subsemnatul, specialist în implantologie cu competențîă în radiologie dentară.

 

Rep.: Cum vedeți viitorul cabinetului în următoarea perioadă?

Dr. Fehervari Tamas-Istvan: Împreună cu un partener de afacere din Olanda, administrator al unui mare lanț de farmacii, avem o colaborare în ceea ce privește turismul dentar și oferim pachete de servicii medicale pentru locuitorii Olandei, Belgiei etc. Practic, aducem și vom aduce pacienții aici să le oferim serviciile noastre medicale de la A-Z. Un argument ar fi că acolo sunt foarte scumpe implanturile. Aceștia vin în cabinetul nostru și beneficiază de servicii de cea mai înaltă calitate la prețuri mult mai mici incluse fiind absolut toate necesitatiile primare si secundare al fiecaruia dintre pacienti.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE