Sfârșit de sezon reușit pentru CS Gladius Târgu-Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 686 Vizualizări

Sfârșit de sezon reușit pentru CS Gladius Târgu-Mureș

A gladiusÎn perioada 26 iunie – 16 iulie 2016 CS Gladius Târgu-Mureș a participat la Liga Națională de baby şi minibaschet feminin/masculin, turnee desfășurate în localitatea Mangalia.

Au fost trei săptămâni minunate încununate de rezultate meritorii pentru toate echipele clubului. Vicepreședintele și antrenorul Vlad Pora a declarat: „Am deplasat un număr de 60 de sportivi împărțiți în fiecare categorie, respectiv baby baschet feminin și masculin câte o echipă și la categoria minibaschet feminin și masculin cate o echipă. CS Gladius Târgu-Mureș a încheiat competiția per total cu un bilanț de 23 de victorii și 13 înfrângeri pe parcursul a trei săptămâni. Rezutatele sunt îmbucurătoare și dătătoare de speranța pentru viitor, astfel: la baby baschet feminin locul 11 din 30 de echipe, la baby baschet masculin locul 33 din 100 de echipe, la minibaschet feminin cu o echipă mai tânără ca vârstă cu un an locul 31 din 54 de echipe, iar la minibaschet masculin un onorabil loc 17 din 145 de echipe, cu doar două înfrângeri în fața finalistelor competiției dintr-un număr de nouă jocuri disputate. Dorim să-i felicităm pe copii noștri pentru dăruirea din fiecare meci, să le mulțumim părinților pentru suport și înțelegere, precum și tuturor celor care sunt alături de această organizație. Felicitări antrenorilor clubului pentru munca depusă pe parcursul anului, Pora Florina, Bereczki Andrea, Baki Szilard și Brustur Ionel, iar după o scurtă o vacanţă ne revedem în săli să continuăm munca cu acești copii minunaţi. Bravo tuturor ce înțeleg spiritul gladius și ne sunt alături. Continuăm selecțiile pentru grupele de fetițe și băieți născuți în anul 2006 și mai tineri.”

De asemenea, Vlad Pora a anunţat convocarea la lotul național U15 masculin a sportivilor Kurcsi Norbert, Ștefan Raul și Curtifan Radu. „Le urăm baftă în pregătire, sănătate și să reprezinte orașul nostru cu mândrie. A fost un sezon frumos cu rezultate pe măsură cu echipe participante la categoriile baby, mini baschet feminin și masculin, U14 masculin şi U16 masculin – colaborare cu BC Mureș – și ne dorim ca pe viitor copii pe care îi antrenăm să ajungă unde și-au propus sub atenta îndrumare a celor care îi pregătesc atât pe plan sportiv, cât și social. Felicităm și celelalte cluburi din Târgu-Mureș care au participat la competiție si le urăm bafta în activitatea care o desfășoară. A team above all, above all a team”, a mai spus Vlad Pora.

B gladius

C gladius

D gladius

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE