A început școala de vară pentru elevi la UMF Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 299 Vizualizări

A început școala de vară pentru elevi la UMF

 

200 de elevi din clasele a X-a și a XI-a au intrat pe porțile Universității de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș, luni, 25 iulie, în cadrul proiectului național “Școala de vară pentru elevi”.

Timp de 7 zile aceștia vor fi studenți mediciniști sau farmaciști și vor participa la cursuri și activități specifice facultății la care s-au înscris, potrivit informațiilor furnizate de Departamentul Relații Publice UMF.

Anul acesta evenimentul este cuprins în proiectul “Creșterea echității sociale în vederea sporirii accesului la învățământul superior medico-farmaceutic și consiliere pentru orientare în cariera medicală” finanțat din fondul de dezvoltare instituțională – FDI 2016, astfel participanții având asigurate toate costurile aferente participării, oferind oportunitatea oricărui candidat să aplice, nefiind constrâns de implicările materiale. Pe perioada unei săptămâni, tinerii se vor convinge dacă le place, dacă au o afinitate cu profesiile spre care se vor îndrepta la absolvirea facultății și își doresc să asimileze cunoștințe de specialitate.

Universitatea de vară pentru elevi este un proiect implementat de Liga Studenţilor împreună cu Universitatea de Medicină şi Farmacie din Tîrgu Mureş. Elevii vor participa la cursuri şi lucrări practice din curricula studenţilor de anul 1 şi vor avea parte de activităţi sociale organizate de viitorii lor colegi, studenţi mai mari.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE