Șoferi deveniți pietoni și certificate de înmatriculare retrase Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 194 Vizualizări

Șoferi deveniți pietoni și certificate de înmatriculare retrase

 

17 permise de conducere reținute în acest sfârșit de săptămână. Măsurile au fost luate de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş, care au desfăşurat activităţi suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

În perioada 22 – 24 iulie, 93 de poliţişti au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţeană Mureş, prin vocea purtătorului de cuvânt, inspector Andreea Pop, poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale, de la investigarea fraudelor, din cadrul formaţiunii de arme, explozivi şi substanţe periculoase au efectuat 25 de controale.

În cadrul acţiunilor au fost verificate 8 unităţi comerciale şi 5 obiective asigurate cu pază și au fost constatate 13 de infracţiuni (6 judiciare, 2 la regimul circulaţiei şi 5 de alte genuri), dintre care 7 în flagrant delict.

Poliţiştii au depistat 4 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni şi una urmărită. Totodată a fost confiscată o armă neletală. De asemenea, au fost aplicate 216 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 69.950 lei. Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 12 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei. Astfel, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi, în urma cărora au aplicat 195 de sancţiuni, ca urmare a încălcării normelor privind circulaţia pe drumurile publice , dintre care 2 pentru consum de alcool şi 121 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 17 permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE