Share

Home / Social / Magazinele din mediul rural ”la purecat”

Magazinele din mediul rural ”la purecat”

 

Inspectori de la Direcţia de Sănătate Publică, de la Direcţia Sanitar Veterinară şi Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor vor verifica unităţile de alimentaţie publică din mediul rural. Afirmația a fost făcută de Prefectul judeţului Mureş, Lucian Goga, în ședința Colegiului Prefectural al județului Mureș desfășurate marți, 26 iulie.

În acest sens, va fi elaborat un ordin al prefectului, care va viza un control al magazinelor, barurilor şi restaurantelor din mediul rural, pentru a se constata dacă respectă toate normele pentru protecţia consumatorului, în special în această perioadă a verii cu temperaturi extrem de mari. ”Foarte multă lume, mergând spre zonele turistice, se opreşte şi îşi achiziţionează aceste produse, plus localnicii care, chiar dacă sunt în mediul rural, trebuie să consume alimente sigure, ”  precizează Lucian Goga. Termenul de finalizare a acestor controale este luna septembrie.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Valorile României normale, prezente la Zilele Orașului Iernut

Comunitatea din Iernut, oraș mureșean a cărui prima atestare documentară datează din anul 1257, a …

Share
Share